Video redigerings program – Det bedste videoredigeringsprogram til prisen

Der findes utrolig mange gratis video redigeringsprogrammer, faktisk findes der så mange at det kan være svært at finde ud af hvilke der rent faktisk er brugbare.

Et af de bedste gratis video redigerings programmer hedder Video Pad og er det program jeg selv bruger til at redigere videoerne her på webdesigner.dk.

Windows Movie Maker er ikke længere et anvendeligt videoredigeringsprogram

Jeg har selv brugt Windows Movie Maker og den senere version Windows Movie Maker Live, til redigering af diverse videoer til brug på YouTube. Den første version af Windows Movie Maker understøtter ikke desværre ikke videoer i høj opløsning og Windows Movie Maker Live er ganske enkelt frustrerende at bruge pga. elendig brugervenlighed og manglede features.

Dette fik mig derfor til at lede efter andre alternativer og efter en masse søgen rundt og utallige installationer af ubrugelige og fejlfyldte videoprogrammer fandt jeg endelig noget brugbart: Video Pad.

Hvorfor anbefaler du Video Pad som video redigerings program?

Video Pad derimod rt både til at finde ud af, giver god mulighed for at klippe og tilpasse dine videoer. Ligeledes kan der arbejdes og eksporteres videoer i høj opløsning.

Samtidig understøtter Video Pad flere lydspor, masser af filformater, drag and drop redigering, real time preview af effekter, undertekster, voice over og meget mere.

Er Video Pad gratis?

Ja, hvis du ikke skal lave videoer til kommercielt brug kan du hente en gratis version af Video Pad. Ønsker du at lave video til kommercielt brug koster den betalte version henholdsvis $39.95 og $69.95.

Personligt mener jeg de $39.95 er godt givet ud for et videoredigerings program der vil dække de flestes behov. Andet video redigeringssoftware i samme klasse koster ofte tre eller fire gange så meget. Der kommer snarest en video anmeldelse af VideoPad her på webdesigner.dk.

Del med dine venner...Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *