Bedste booking plugins til WordPress

Lav din egen booking kalender i WordPressVil du gøre det muligt for dine brugere at booke / reservere tid på din hjemmeside? Så er der masser af plugins at vælge imellem. Det er dog langt fra alle plugins der lige gode, og et dårligt booking system, vil få mange af dine kunder til at falde fra.

Med et godt booking plugin vil dine kunder let kunne reservere eller booke tid.I denne artikel tager vi derfor et kig på de 4 at de mest populære, og brugervenlige booking plugins til WordPress.

1) SuperSaaS

Ønsker du en stort set færdig løsning, hvor det muligt at modtage betalinger og advisere via SMS, er SuperSaaS en af de bedste løsninger.

SuperSaas er brugt af rigtig mange mindre firmaer og har derfor også mange features til rådighed. Det er en online løsning der kører på SuperSaaS’s servere, men det er nemt at integrere bookingkalenderen i WordPress. De har udviklet et plugin til netop dette formål.

De har en gratis version, så du kan se om det er noget for dig. Efterfølgende kan du så opgradere, således at du bl.a. kan synkronisere med Google Calendar og iCal.

2) BirchPress

BirchPress er et af de bedste booking plugins til WordPress, og gør det muligt for firmaer at foretage booking og modtage betaling.

Booking formularer kan let oprettes og efterfølgende indsættes der hvor du ønsker, ved brug af shortcodes.

Kalenderen kan synkroniseres med Google Calendar og iCal, herved kan du let se hvilke tider der er booket.

BirchPress gør det også muligt at sende tilpassede emails ud til kunder hvis aftaler er booket, ændret eller aflyst. Du kan også sende mails ud der minder dine kunder om en kommende aftale.

Som udgangspunkt kan du modtage betalinger med PayPal, men hvis du ønsker at modtage flere betalingsformer, kan du også integrere med Woocommerce på din hjemmeside.

3) Booking Calendar

Booking Calendar er et af de mest populære bookingsystemer til WordPress. Med dette plugin kan du holde styr på dine aftaler og reservationer direkte fra WordPress admin.

Vælger du at betale for deres Premium version får du masser af features, og du vil kunne lave stort set hvad du ønsker. En af de primære grunde til Booking Calendars popularitet, er at systemet er meget brugervenligt.

Alle data bliver gemt i WordPress databasen, så du er altså ikke afhængig af 3. parts hjemmesider, hvilket er tilfældet med nogle plugins.

Med hensyn til betaling er mange betalings gateways understøttet, herunder Stripe, PayPal, Autorize.net etc.

4) Bookly Booking Plugin

Bookly Booking plugin har alle de features du har brug for, når det kommer til at lave et bookingsystem på din hjemmeside.

Du kan let bestemme hvilke tidspunkter det skal være muligt at booke, hvor lang tid en booking skal vare og hvor lang tid ude i fremtiden, at en kunde skal kunne booke tid.

Ud over dette har du gode muligheder for at ændre på udseendet, og plugin’et understøtter smartphones, hvilket må siges at være et ekstra plus. Ønsker du at modtage betalinger kan det også lade sig gøre.

Kan jeg modtage betaling med Dankort / VISA eller mobile pay?

Ønsker du at modtage kortbetalinger og sende dine kunder SMS’er, er SuperSaas den bedste løsning. Det koster så også lidt mere, især hvis du på sigt får mange brugere i dit reservationssystem. SuperSaaS en samlet løsning, der gør det nemt at komme i gang med online booking.

Ud over de nævnte plugins kunne Woocommerce, i samspil med et booking plugin også være en mulighed. Et plugin til dette formål kunne være Woocommerce Booking eller appointments. Herved kan du bruge den betalingsgateway du i forvejen har sat op til Woocommerce.

Ønsker du ikke at benytte SuperSaas er BirchPress et godt valg. De mange features og brugervenligheden er et stort plus.

Hvad er lettest at komme i gang med?

Vil du kunne sende sms’er og modtage betalinger ved booking, er SuperSaaS den absolut letteste løsning at komme i gang med. I og med at det hele køres over deres servere kan de også hjælpe dig hvis du skulle løbe ind i evt. problemer. Læs mere om SuperSaaS.

13 kommentarer til “Bedste booking plugins til WordPress”

 1. Hej
  Jeg har sat min google kalender på min hjemmeside, med GC Events og det fungere også fint, men min googlekalender er på dansk, når den vises på hjemmesiden er den på engelsk og med ugestart søndag i stedet for mandag. Hvor er det gået galt for mig?

  Svar
 2. Hej Anders
  Tak for god inspiration og hjælp via din hjemmeside og ebog.
  Jeg har lidt svært ved at finde det egnede booking plugin. Jeg driver kursusvirksomhed og har brug for, at mine kursister kan tilmelde sig bestemte datoer/kurser samtidig med, at der er en begrænsning på antal deltagere. Det kan jeg ikke helt gennemskue på de foreslåede plugins her på siden. Kan du hjælpe mig videre i den jungle?
  Vh Mona

  Svar
  • Hej Mona. Super at du kan bruge siden her :-D

   Jeg kan anbefale dig at kigge nærmere på SuperSasS, det er lettest at sætte op og de har en feature som hedder “Booking begrænsninger”.

   Dette gør at du kan “begrænse kapaciteten på et hold” og hvis der er fuldt booket kan du give brugerne mulighed for at komme venteliste – hvis du ønsker. :-)

   Svar
 3. Hej Anders

  Må jeg bede dig om at lave et tilbud på en SuperSaaS løsning til min hj.side ahypnose.dk

  Svar
  • Hej Anthon. Jeg tager desværre ikke freelance webdesigner-opgaver, da jeg ganske enkelt ikke har tiden til det. Du kan evt. oprette en opgave på Amino Freelancer.

   Ellers har SuperSaas nogle fornuftige guides til opsætningen i WordPress. Det gøres med deres eget WordPress plugin :-)

   Svar
 4. Hej Anders.

  Tak for et fint indlæg vedr. plugins. Jeg har lige tre spørgsmål, som jeg håber du kan besvare:

  Har du nogle eksempler på nogle danske hjemmesider, hvor SuperSaas, Bookly eller andre større bookingplugins er brugt?

  Hvis man skal kunne give andre virksomheder deres eget login, så de kan oprette og administrere deres egne ture m.m. (og i princippet selv styrer deres eget “produkt” – og kan trække lister m.m.). Er der så et program, som du kan anbefale her?

  Er der en virksomhed i DK, som har specialiseret sig i bookingplatforme lavet i wordpress, som man måske kunne kontakte, hvis man har et lidt større projekt?

  Mvh. Simon

  Svar
  • Hej Simon. Jeg skal ærligt indrømme at bookingsystemer ikke er min specialitet. Mit bedste bud er derfor at prøve at høre på Amino.dk, om der ikke skulle sidde nogle udviklere der ligger inde med den viden.

   Alternativt kan du prøve at skrive til supporten hos SuperSaas, og høre om det er noget der kan sættes op i deres system.

   Svar
  • Hej Jakob. De kommer ikke alle med Dansk sprog, men der er mulighed for at oversætte dem selv. Booking Calendar og Super SAS er oversat til dansk. :-)

   Svar
 5. Hej Anders

  Tak for en rigtig god e-bog.
  Jeg finder ikke noget, der hedder Litespeed-Cache, har kigget både på min computer og på iPhone? Jeg kan ikke se det tema, jeg har installeret – har fulgt dine instruktion til punkt og prikke, synes jeg. Når jeg besøger websted, står der stadig “Hello World” osv.
  På forhånd mange tak for hjælpen.

  Svar
  • Hej Camilla. Herligt du kan bruge e-bogen. Litespeed-Cache bliver ikke længere installeret automatisk, så du springer blot den del over i videoen :-)

   Svar
   • Fint, tak for svar:) Men jeg kan stadig ikke se det tema, jeg har installeret, når jeg besøger webstedet?

    Svar

Skriv en kommentar