Gode hjemmeside værktøjer & resurser

Jeg tænkte at jeg kunne hjælpe dig ved at lave en side med værktøjer og gode links, en side som du altid kan komme tilbage til når det drejer sig om lave din egen hjemmeside.

Gode links - Lav din egen hjemmeside
Bemærk at nogle af disse links er affiliate links, men på ingen måde valgt ud fra den lille sum penge jeg tjener hvis du vælger at købe. Jeg har erfaring med alle disse produkter og anbefaler dem udelukkende fordi de er brugbare og hjælpsomme.

Hvis du vil vide mere om hvem der står bag webdesigner.dk kan du læse mere under profil. Har du nogen former for spørgsmål er du også velkommen til at kontakte mig.

Gode Webhoteller

Nordicway: Det webhotel som webdesigner.dk ligger på og jeg har kun positive ting at sige. Serverne er hurtige, de har god support og du kan have et ubegrænset antal hjemmeside på samme konto. De kører derudover kører de med cPanel, hvilket gør det let at administrere din hjemmeside. Nordicway koster kun 30 kr. om måneden.

Simply: Også et rigtig godt webhotel, de er dog blevet noget dyrere de seneste år. Nemt at bruge, har 1-klik-installation af WordPress og god kundeservice. Jeg har stadigvæk mange hjemmeside liggende hos dem og kan kun anbefale Simply. Deres servere er stabile, det billigste webhotel hos Simply koster dog 65 kr. om måneden.

ASmalOrange: Jeg har skiftet mine udenlandske hjemmesider over til ASmallOrange. Deres priser ligger i den lavere ende og de levere en god, hurtig og stabil løsning.

HostGator: Er din hjemmeside henvendt til engelsksprogede eller er du bare på udkig efter et godt udenlandsk webhotel kan HostGator også anbefales.

Bedste WordPress temaer

Generatepress: Jeg har for nylig skiftet webdesigner.dk over til et tema fra Generatepress.  Generate press er meget hurtigt til at indlæse, har flotte designs, let opsætning og god support. Alt i alt en varm anbefaling her fra.

Elegant Themes (DIVI): Mange brugere har efterspurgt et alternativ til Genesis. Et af de absolut bedste WordPress temaer hedder DIVI. Det er opbygget omkring drag and drop og gør det derfor let for nybegynderen at ændre i designet. Med Elegant Themes får du adgang til deres mange designs og gode features. Jeg bruger også DIVI på mine WordPress hjemmesider, grundet de gode features og designs.

Genesis Theme: Yderst populært WordPress framework. Det vinder mere og mere frem og du får et selvvalgt tema med i prisen. Samtidig er det godt optimeret til søgemaskinerne og nemt at tilpasse. Jeg bruger selv Genesis på mange af mine WordPress hjemmesider.

Beaver Builder: Et ønske for mange brugere er let at kunne lave egne layouts i teksterne. Mulighederne i WordPress’ tekst editor er begrænsede, men med BeaverBuilder kan du lave præcis den opsætning du ønsker. BeaverBuilder er et af de absolut bedste site-builder plugins til WordPress.

Genesis Design Palette Pro: Har du købt et genesis tema og ønsker du at lave ændringer i farver, fonte, margin etc. er Design Palette Pro vejen frem. Her kan du laver masser af ændringer i dine Genesis temaer og det helt uden at skrive en eneste linie kode.

Thesis Theme: Dette er et WordPress framework og anbefales af rigtig mange. Kort fortalt får du god SEO, hurtige load-tider samt “point and click” design af din WordPress hjemmeside.

Søgeordsværktøjer

Morningscore: Et af de absolut bedste danske værktøjer når det kommer til at lave søgemaskineoptimering på din hjemmeside. Hedbredstjek, ranktracker til Google, linktracker og meget mere. Perfekt til SEO for nybegynderen og til en pris hvor de fleste kan være med.

Google Ads: Googles eget værktøj til at søge efter keywords til Adwords kampagner. Det kan dog også bruges til se hvor populær en given søgning er på Google.

Google Analytics: Med Analytics kan du få et hav af brugbare oplysninger omkring brugerne på din hjemmeside. Et absolut must for alle der har en hjemmeside.

Aweber: Et virkelig godt værktøj til håndtering af e-mail lister. Har alle de features du kan ønske dig og flere til. Med Aweber er du også sikker på dine mails ikke ender i spam-folderen hos modtageren.

AdSense og affiliate netværk

Google AdSense: Ved at skrive dig op til Google AdSense programmet kan du tjene penge ved at vise annoncer på din egen hjemmeside. Det er gratis at skrive dig op til Google AdSense.

Commision Junction: Et af de bedste affiliatenetværk med masser af internationale produkter og services. Jeg har været medlem hos CJ lige siden jeg startede med affiliate marketing og er altid blevet betalt til tiden.

Adservice: Et rigtig godt dansk affiliatenetværk. Betalinger kommer altid til tiden og så har de mange gode features i kontrolpanelet. Absolut bedste support jeg har oplevet hos et affiliate netværk.

Adtraction: Der findes mange danske affiliate netværk, men et af de bedste er Adtraction.

Partner-ads. Et af de absolut bedste danske affiliate netværk. Er du i tvivl om hvor du skal starte, så start med Partner-ads. Mange programmer og god support.

Diverse anbefalinger

Marketers: Vil du have adgang til de førende danskere inden for online markedsføring er marketers værd at se nærmere på. Det er et lukket forum hvilket betyder at der er langt flere guldkorn at hente end f.eks. amino.dk. Samtidig drives forummet af et par erfarne herre hvilket betyder du altid kan få svar på de spørgsmål du måtte sidde med.

Shopify: Har du tænkt dig at lave din egen webshop er Shopify et rigtig godt sted at starte. Du får en færdig løsning der er målrette optimeret til at genere salg. Shopify har altså ikke noget med WordPress at gøre, men for nybegynderen er det er lettere at sætte en webshop op i Shopify end det er i WordPress. Du kan både sætte shopify op til at bruge et .dk domæne og modtage VISA-dankort betalinger.

Fiverr: På dette site kan du få udført alverdens opgaver til en meget fordelagtig pris. Skal du f.eks. have designet et logo eller andet grafisk materiale er det oplagt at tage et kig på Fiverr.

WordPress: Er nummer et når det kommer til en god begynderplatform til din hjemmeside. Gratis, nemt at konfigurere og der er masser af hjælp at hente på nettet.

Billeder og video

123RF: Når man kigger på prisen i forhold til kvaliteten er dette en af de bedste stock photo hjemmesider. Jeg køber praktisk talt alle billeder til mine mange websites hos 123RF.

GIMP: Har du brug for at redigere i billeder og skal det være gratis er GIMP et af de bedste programmer til jobbet.

Hitfilm: De seneste tid har jeg brugt Hitfilm til at redigere mine film og video klip. Programmet er hurtigt at lære og virker uden problemer.

OBS Studio: Gratis og open source software til at optage video og live streame. Jeg bruge nu OBS Studio sammenmed Hitfilm og kan herved gratis lave mine YouTube videoer. OBS kan også bruges til avanceret screen capture.

Video Pad: Er du blevet træt af Windows Movie Maker bør du tage et kig på Video Pad. Med Video Pad kan du nemt film og video klip.

BB Flashback Express: Et af bedste værktøjer jeg har fundet til lave screen capture videoer. Jeg har prøvet alle mulige andre, men BB flashback express er klart det bedste. I samspil med Video Pad kan du nemt lave videoer i god kvalitet.

Gode bøger

The New Psycho-Cybernetics: En af de absolut bedste bøger når det kommer til selvmotivering og at gøre dit liv til en succes. Jeg har læst denne bog masser af gange og lært noget nyt hver eneste gang.

SEO lex: Er en rigtig god bog om søgemaskineoptimering og skrevet i sprog hvor alle kan være med. Den gratis version kan give dig et grundlæggende kendskab til søgemaskineoptimering.