Sådan laver du en professionel blog

Lav en blog nemt og hurtigt med denne guide. Alle kan være med, også dig der aldrig før har prøvet at lave en blog. Følger du guiden herunder får du en professionel blog på eget domænenavn. 

Lær hvordan du nemt og hurtigt kan lave en blog med WordPress. Komplet guide til begynderen.Jeg har gennem tiden haft hundredvis af brugere igennem webdesigner.dk. Uanset hvilket niveau du er på kan du lave din egen blog. Det kræver blot at du læser denne artikel, følger anvisningerne og efterfølgende bruger lidt tid på at lære WordPress at kende.

Lav din egen blog – Sådan kommer du i gang

Som nybegynder kan du sagtens lave din egen blog. Kendskab til programmering er ikke længere nødvendigt, det eneste der kræves er den rette viden – og den får du i denne artikel. Systemerne er i dag komme så langt at det hele kan ordnes med nogle enkelte klik i din browser.

Fuld gennemsigtighed. Bemærk at denne artikel indeholder affiliate links. Dette betyder at jeg modtager en mindre kompensation hvis du vælger at købe. Kommissionen koster dig ikke noget. Jeg anbefaler disse produkter fordi de er værdifulde, jeg selv bruger dem og at de kan hjælpe dig som hjemmesideejer – samtidig hjælper du med at holde webdesigner.dk i luften

Du skal bruge tre ting for at oprette en blog på den bedst mulige måde:

 • Et domænenavn således at din brugere og søgemaskinerne nemt kan finde din blog
 • Et godt webhotel hvor din blog rent fysisk kan ligge, så brugerne altid kan få adgang
 • Et administrationssystem således at du nemt selv kan skrive nye indlæg, og opsætte din blog som du ønsker

Hvilket system skal jeg vælge til at lave min blog?

Det første du skal tage stilling til er hvilket system du vil bruge til at lave din blog. Her er min varmeste anbefaling at du vælger WordPress, da WordPress er brugervenligt, optimeret til søgemaskinerne og gør det nemt at få et flot design.

WordPress er et komplet system til at lave hjemmesider i. Du kan altså let skrive nye indlæg, indsætte billeder, oprette menuer osv. Ud over dette kan du vælge mellem mange flotte designs, således at din blog ser professionel ud.

Kommer du til at mangle en funktion i WordPress er der udviklet tusindvis af plugins, der kan tilføje de ønskede funktioner. Plugins installeres ligeledes med et par enkelte klik.

Samtidig bliver WordPress løbende opdateret og der findes masser af hjælp online. Dette gør WordPress til et af de mest brugte hjemmesidesystemer og er derfor også det bedste valg til din blog. Og ja, WordPress er helt gratis!

Skal min blog ligge på mit eget domænenavn?

Ja, det er yderst vigtigt at din blog ligger på dit eget domænenavn. Dette er den professionelle løsning, da det giver den bedst mulige oplevelse for dine brugere.

Samtidig sikre du at alle de links, der med tiden vil henvise til din blog, altid ender det rette sted. Eget domæne er yderst vigtigt, hvis du ønsker at beholde dine placeringer i Google – også selvom du senere vælger at skifte til et andet webhotel.

Kommer din blog til at være skrevet på dansk, bør den altid ligge på et .dk domæne. Herved kan dine brugere med det samme se hvem den henvender sig til, og på hvilket sprog den er skrevet. Samtidig stoler vi danskere mere på .dk domæner end de udenlandske alternativer.

Hvorfor skal min blog ligge på eget webhotel?

Uanset hvordan du vælger at lave din blog, bør den altid ligge på dit eget webhotel. Dermed er du sikker på at du har fuld kontrol over din blog. Opretter du f.eks. din blog på wordpress.com, er det reelt set dem der ejer dine tekster og hvis de ønsker, kan de lukke din blog fra den ene dag til den anden.

Nu tænker du måske at det så bliver en dyr affære at lave en blog, men plads på et godt webhotel behøver ikke koste en mindre formue. Det webhotel jeg anbefaler hedder Nordicway, og her koster det kun 29 kr. om måneden at have din egen blog liggende.

Er du bare lidt seriøs med dit projekt kan jeg på ingen måde anbefale at du laver en gratis blog. Du vil helt sikkert fortryde dit valg og vil skulle bruge unødvendig tid, på at flytte din blog over på et betalt webhotel.

Ved at betale lidt for at have din blog på et webhotel, sikre du både at den er hurtig, altid online og at du kan lave præcis den opsætning du ønsker.

Følg guiden og lav en blog nemt og hurtigt

Det du skal gøre nu er at følge step-by-step guiden til køb af domæne og installation af WordPress. Uanset om du ønsker at lave en hjemmeside eller en blog er det samme grundlæggende opsætning du skal lave. Guiden starter med gode råd til at vælge et domænenavn.

Jeg har nu oprettet min egen blog, men hvordan kommer jeg videre?

Når det kommer til at lave en succesfuld blog er der mange forskellige elementer der skal spille sammen. Her er nogle af de vigtigste:

 • Først og fremmest kan jeg anbefale dig at tage et nærmere kig på søgemaskineoptimering. Optimerer du din blog og dine tekster korrekt, vil du med tiden kunne få tusindvis af gratis besøgende fra Google. Grunden til jeg fremhæver søgemaskineoptimering er at optimeringen helst skal tænkes ind helt fra starten.
 • Vil du have et professionelt, men begyndervenligt tema kan jeg anbefale dig at tage et kig på Elegantthemes.
 • Når du skriver dine tekster er det vigtigt at du opbygger dem til brug på nettet. På nettet scanner vi teksterne for at finde den information vi søger. Det er altså sjældent at brugeren læser hele artiklen, du bør derfor skrive din tekster, så de er lette at finde rundt i. Lav en blog der overskuelig, både når det kommer til tekster og navigation.
 • Uanset hvad din blog handler om er det sjovest at arbejde på den, når der rent faktisk er nogle der læser den. Du vil derfor også skulle bruge noget tid på at markedsføre din hjemmeside. Markedsføringen behøver ikke være en kæmpe tidssluger, men for at tiltrække besøgende skal du markedsføre din hjemmeside.
 • Under WordPress hjælp finder du svar på alle de typiske WordPress spørgsmål.

Lav en blog der hjælper dine brugere. Dette virker måske åbenlyst, men gør du dette til omdrejningspunktet for din blog, vil du stå rigtig godt. Giver du brugerne gode og dybdegående svar på de spørgsmål de brænder inde med, vil du med tiden få succes med din blog. Dit mål bør være, at din blog skal være den absolut bedste indenfor sin niche.

Lav en blog F.A.Q

Kan jeg tjene penge på at blogge?
Ja, du kan godt tjene penge på at blogge. Det kræver dog en masse arbejde, da du først skal etablere dig i din niche og få trofaste læsere. Arbejder du målrettet og brænder for det du skriver om, ja så vil resultaterne også komme.

Forvent at der går 3-4 måneder før du begynder at se nogen nævneværdig trafik.  Det er ikke atypisk at der går et år eller mere, før folk rammer de magiske 1000 kr. pr. måned.

Er det svært at lave en blog?
Det er i dag ganske let at lave din egen blog på eget domænenavn. Det er dog vigtigt at du vælger den rette platform. WordPress er en af de absolut bedste løsninger.

Hvor meget koster det at lave en blog?
Det behøver ikke koste alverden at lave en god blog. Plads på et webhotel kan fås for 5 kr. om måneden. At have dit eget domænenavn koster kun 60 kr. om året.

48 kommentarer til “Sådan laver du en professionel blog”

 1. Tusind tak for en super god side, med så meget brugbar hjælp!!
  Jeg har et spørgsmål som jeg ikke kan finde svar på. Jeg har lavet en blog med wordpress, med hjælp fra dig! Hvordan finder jeg ud af, om der er aktivitet og besøgere på min side?
  Venlig hilsen,
  Ulrika

  Svar
  • Hejsa Ulrika. Jeg kan anbefale det plugin som hedder Matomo. Der kan du få masser af stats omkring dine besøgende.

   Plugin’et er i øvrigt gratis, da det er open source. :-)

   Venligst
   Anders

   Svar
 2. Er det gennem wordpress muligt at oprette et lukket forum med login på sin hjemmeside?
  Jeg vil gerne kunne oprette et forum for medlemmer af vores forening på vores egen hjemmeside nemlig.

  Svar
  • Ja, du kan godt lave et lukket forum på din WordPress hjemmeside. Dette kunne f.eks. være med pluginet bbPress. Men søg blot på forum under plugins, der er mange forskellige løsninger. :-)

   Svar
 3. Hej Anders.
  Er igang med at lave en blog efter din anvisning.
  Jeg er ny i dette. Derfor var jeg glad da jeg skulle installere et tema og du henviste til Amadeus, som jo har teksten på dansk. Desværre kan jeg ikke finde den. Mon den er udgået? Har du en anden, som du kan anbefale? Ellers tænker jeg, det er svært at følge dine anvisninger desangående.
  Tak for at hjælpe.
  Mvh Zenia

  Svar
  • Hej Zenia. Du kan sagtens bruge et andet gratis tema. Det gør ikke rigtig nogen forskel for guiden :-D

   Svar
 4. hej anders. jeg har lige oprettet en blog, dengladekok hvor jeg har lavet en hovedmenu med kort om mig, blog, opskrifter og kontakt.
  jeg ville gerne lave under kateoriger under opskrifter ?? hvordan gør jeg det? og hvordan laver jeg en opskrift og indsætter? håber du kan hjælpe

  Svar
 5. Hej.
  Jeg må da nok sige at det er en meget udførlig side du har brygget sammen her. Og det ser meget billigt ud med en side hos Simply. Men så vidt jeg kan se, er det kun det første år der er billigt. Under 10 kr. om måneden. Men så vidt jeg forstår, koster det jo så næsten 4.000 kr. årligt efterfølgende. Så er det ikke så billigt mere.
  Jeg har selv to domæner der ligger hos det der nu hedder Comasys. Det ene koster mig 300 kr. årligt og det andet med SQL osv. koster mig 525 kr. årligt
  Desværre har de så ikke denne 1-click-funktion og tilbyder heller ikke wordpress. WordPress har jeg så selv lagt over via FTP, men kan ikke komme ind for at installere det.??? Måske det slet ikke kan køre her. Så måske ryger jeg på den alligevel, for at prøve med en blog.

  Svar
  • Hej Villy. Det første år hos simply koster i øjeblikket 111 kr., efterfølgende er prisen så 448 kr. om året. Jeg ved ikke helt hvor du får de 4000 kr. fra.

   Med hensyn til at installere WordPress manuelt finder du information på wordPress.org og mange andre steder på nettet. WordPress kan installeres på alle webhoteller der kører PHP og MySql :-)

   Svar
 6. Hej Anders,
  Jeg har lavet en M.E Calender på siden hjerterummetfaxe.dk .. Og det hele er gået fint, men nu beder den om login til nogle af arrangementerne på nogle mobiler og computeren . Og hos andre beder den ikke om login. Hvad skal jeg gøre for at fjerne, at den beder om login?
  Mvh. Cille

  Svar
 7. Hej Anders
  Jeg forsøger at følge din video del 2. Med hensyn til litespeed cache, så var det ikke installeret som plugin fra start, men jeg har selv installeret det. Når jeg så prøver at enable som i videoen, skriver den følgende;

  WARNING

  LSCache caching functions on this page are currently unavailable!

  To use the caching functions you must have a LiteSpeed web server or be using QUIC.cloud CDN. Learn More

  Kan du fortælle mig hvad jeg gør galt? Jeg er ikke en teknisk haj, så det er nærmest sort snak for mig.

  Mvh Ann-Kathrine

  Svar
  • Hej Ann-Kathrine. Fejlen skyldes at LiteSpeed skal være aktiveret på selve webhotellets servere. LiteSpeed er ikke aktiveret hos Simply og du kan derfor ikke bruge plugin’et.

   Jeg kan derimod anbefale at bruge plugin’et Comet Cache. Det er jeg selv gået over til at bruge, og det er meget let at sætte op og gør din WordPress hjemmeside væsentligt hurtigere :-D

   Svar
 8. Hej Anders.
  Jeg har købt mig til en anden “skabelon” på den nye blog jeg skal igang med. Jeg har købt en pakke til at lave lidt lir på knapperne osv men der er ikke noget det hedder “udseende” på mit kontrolpanel?

  Svar
  • Hejsa. Jeg går så ud fra at WordPress ikke er noget du selv har sat op?

   I så fald kan forskellige punkter være blevet skjult at din udvikler, du skal derfor have fat i dem, og få dem til at fjerne begrænsningerne.

   Jeg har aldrig oplevet at man ikke kan se “Udseende” eller andre begrænsninger i admin, medmindre der har været en udvikler ind over eller at folk ganske enkelt ligger på WordPress.com og ikke på eget webhotel.

   Som udgangspunkt er alle menupunkter synlige i WordPress, hvis du altså ligger på eget webhotel og på eget domænenavn :-)

   Svar
   • 1000 tak og jo, jeg havde “ikke fået lov” -Det var en ups’er fra min hjælpers side :) Jeg takker mange gange for din feed back..
    Nu undre det mig at når jeg laver et indlæg at siden er “ren” det vil sige at der bare er et feldt hvor der står Overskrift, så der er ikke et permanent link eller ligende. Syntes heller ikke lige at kunne tilføje en katagori når jeg er på samme side hvor opslaget bliver skrevet. Er det fordi min version er nyere end din gode video?

    Svar
    • Hejsa. Det skyldes at der kommet en ny editor i WordPress.Personligt foretrækker jeg den gamle, da jeg mener den er mere logisk opbygget.

     Ønsker du at bruge den gamle version som jeg viser i videoen, kan du installere det WordPress plugin der hedder “Disable Gutenberg” :-D

     Svar
 9. Hej Anders

  Jeg blogger om Danmark oplevelser på Facebook. Nu vil jeg gerne udvide med en hjemmeside/ blog hvor jeg evt. kan lægge det hele over på, så alt bliver samlet samt at man evt. kan søge på byerne- for jeg er i gang med at skrive om alle byer i hele Danmark.

  Hvad er bedst hjemmeside eller blog på nettet, da jeg ønsker at få reklamer på bloggen på et tidspunkt, som handler om forskellige oplevelser i DK. Lige pt. smider jeg gratis reklame på bloggen på Facebook, som hedder DANMARK!

  Mvh Jeanette

  Svar
  • Hej Jeanette. I WordPress kan du helt selv bestemme hvordan du opbygger din hjemmeside. Du kan altså selv vælge om den skal sættes op som en blog eller ej. Layout på forsiden bestemmes typisk af dit valgte tema.

   Det er en rigtig god ide at have det meste indhold på din egen blog, for hvad sker der hvis facebook vælger at lukke din Facebook side. Samtidig vil du med tiden, kunne få en masse gratis besøgende fra Google.

   Med hensyn til reklamer findes der mange gode plugins til WordPress. Her kræver det så at du ikke ligger hos wordpress.com. Følg derfor de installations-videoer du finder her på siden. Herved kommer du til at ligge på eget webhotel og eget domænenavn. Så har du 100% kontrol over dit eget indhold :-D

   Svar
 10. Hej Anders.

  Jeg vil gerne lave en blog for første gang, og jeg kan se at du har lavet alle videoer del 1,2 og 3. Men der er ingen undertekster på for jeg er døv og kan ikke forstå hvad siger du uden undertekster på videoer.
  Jeg spørger lige dig om er der muligheder at du kan lave undertekster på alle videoer eller kan ikke?
  Håber jeg at du svarer på mit sprøgsmål:)

  Hav en god dage

  Charlotte

  Svar
  • Hej Charlotte. Jeg ser om jeg kan få tid i næste uge til at lave undertekster til de tre installations-videoer. Det skal gøres manuelt da den automatiske tekstning på YouTube endnu ikke understøtter dansk. :-)

   Svar
   • Hej Anders

    Okay, jeg håber at du får tid til at lave undertekster på video del 1,2 og 3.
    Tak for svaret på mit sprøgsmål:)

    Med Venlig hilsen Charlotte

    Svar
    • Hejsa. Jeg har nu lavet undertekster til video del 1. Jeg kommer desværre nok ikke til at lave undertekster til de andre videoer, da det tager ganske lang tid (3-4 timer for én video). Videoerne bliver fra tid til anden også erstattet med nye versioner.

     Efter du har fulgt video del 1, kan du dog finde svar på alle dine spørgsmål under WordPress hjælp :-D

     Er der noget du ikke kan finde svar på under hjælp, siger du bare til, så skriver jeg gerne en artikel om det.

     Svar
 11. Hej igen Anders
  Jeg har tidligere i dag bedt om hjælp til at få vist kommentarboks på indlæg.
  Det er løst, så se endelig bort fra disse 2 mails.
  Jeg skulle fravælge kommentarer på temaindstillinger og gemme
  og derefter tilvælge kommentarer igen,

  Hav en god dag,
  Sanne

  Svar
 12. Hej Anders. Er siden synlig under opbygning, eller kan jeg vente med at gøre den synlig på nettet til jeg er færdig med at bygge den op?
  Hilsen Jette

  Svar
 13. Hej Anders
  Jeg er virkelig i bekneb for at hurtigt at kunne håndtere WordPress. Jeg har købt mig til en hjemmeside, men hensigten er at jeg selv skal gøre den færdig – altså lægge mere indhold i og definere det.
  Imidlertid finder jeg personligt, modsat alle andre, det noget svært at bruge WordPress. Eks. at gennemskue forbindelsen mellem det man kan gøre i kontrolpanelet (altså bagved hvis man kan sige det sådan) og så selve hjemmesiden som den fremstår offentligt. Det bevirker at jeg f.eks. ikke kan finde ud af, hvordan jeg skriver/ændrer indhold i en blog/nyhed. For det hele er samlet i en sektion. Og her kan jeg ikke skrive, selvom jeg aktiverer visuel bygger. Det kan jeg under de øvrige menupunkter, hvor der så ikke er blogge.
  Håber du forstår mit spørgsmål (at jeg har forklaret mig tydeligt nok).
  vh. Anette

  Svar
  • Hej Anette. Jeg vil anbefale dig at se Video II i artiklen herover. Der viser jeg hvordan du bruger kontrolpanelet i WordPress.

   Jeg forstår ikke hvad du skriver med det hele er samlet i en sektion. I WordPress admin retter du et indlæg ved at klikke på Indlæg ->> Alle indlæg. Herefter klikker du så blot på det indlæg du ønsker at redigere.

   Drejer det sig om tekst på forsiden af din hjemmeside, ligger det måske i en widget. Dem finder du under Udseende ->> Widgets. :-)

   Kan du slet ikke skrive i tekst editoren i WordPress kan det skyldes at dit tema ikke er kompatibel med den nye Gutenberg editor i WordPress. Du kan deaktivere Gutenberg ved at installere det plugin som hedder “Disable Gutenberg”.

   Svar
 14. Hej Anders.

  Jeg har fulgt video 1, og oprettet mig med domænenavn ved Simply.
  En halv time efter jeg har trykket godkend betaling, har jeg dog stadig kun modtaget mail fra Simply, men ingen fra DK hostmaster (heller ikke i uønsket).
  Hvor lang tid skal der ventes, eller kommer den ikke?
  Mvh
  Jonas

  Svar
  • Hej Jonas. Nu har du sikker fået løst det, men det kan tage op til nogle timer at modtage mailen fra dk-hostmaster. Modtager man ikke mail i løbet af en dags tid, kan man altid ringe til dk-hostmaster og få dem til at se på det.

   Det er dog yderst sjældent at aktiveringsmailen fra dk-hostmaster ikke kommer frem :-)

   Svar
 15. Tak Anders – jeg skulle nok ha’ skrevet “i alderen 65+” – de kan klare at udfylde en simpel formular og se resultatet på hjemmesiden – that’s it. Så login og adminadgang er no go.

  Men tak for dit forslag – jeg må lede videre.

  PS Egentlig kune det være fedt at vide, hvad du har brugt af plugin til at lave din kommentar side her. Den er jo super brugbar.

  Tak igen

  Svar
  • Altså hvis du mener kommentarerne her, så er det blot standart kommentarerne i WordPress, i kombination med et Genesis tema.

   Hvis det er kommentarerne der vises i højre side af de fleste indlæg, bruger jeg det plugin som hedder Better WordPress Recent Comments. Vil du have et opdateret alternativ kan du kigge på Better Recent Comments :-)

   Svar
 16. Hej Anders

  På min WordPress hjemmeside vil jeg gerne indsætte en formular. Når brugerne (uden profil og login) udfylder formularen og sender, skal alt fra formulaen publiceres automatisk enten som en blog eller på en side, hvor man kan se alle tidligere indsendte data i et pænt layout (som en “nyheds-rulle”).

  Det er let nok at finde et formular plugin a la Ninja Forms, WPForms, Gravity Forms etc. etc. og bygge selve formularen – men jeg er ved at gå amok over ikke at kunne finde ud af at publicere.

  Det er en hyper simpel formular, som skal bruges af 7 brugere (i alderen 50+) for at skabe en log på hjemmesiden. Se gerne http://bevartriton.dk/logformular (formular bygget med Ninja Forms).

  Kan du måske give et godt råd? Kender du måske et formular plugin som også kan publicere uden at det koster en formue?

  Tusind tak – håber du kan hjælpe

  Svar
  • Hej Poul. Nu er det ikke noget jeg selv har haft brug for, men var det ikke lettere blot at give brugerne et login (forfatter / bidragyder)? – Herved vil de selv kunne logge ind i admin og oprette indlæg.

   Svar
 17. Hvis man nu allerede er igang med en wordpress blog men ikke har fået oprettet et domæne først. Kan man så gøre det nu eller skal man starte helt forfra? Eller skal man som noget helt tredje vælge en anden ‘plan’ i wordpress?

  Mvh. Sabina

  Svar
 18. Hej Anders.
  Jeg har købt et domænenavn, men har aldrig brugt det. Hvad gør jeg så nu, hvor jeg gerne vil lave blog/hjemmeside?
  Kh Sine

  Svar
  • Hej Sine. Jeg har nu tilføjet en “Note:” i teksten lige under Video I, her i indlægget. Der forklarer jeg dig hvad du skal gøre for at bruge dit domænenavn og hvordan du opdatere DNS. :-)

   Svar
 19. Hej.

  jeg kan simpelthen ikke få fjernet “Drevet af Wordpres” fra min hjemmeside.
  Hvordan gør jeg? Mit tema er Envo Blog.

  I mit tesperate forsøg prøvede jeg om det ville gjælpe at købe pro versionen. Men nu kan jeg ikke installerere den. Den skriver at temaet mangler style.css stylesheet’et.
  Hvad gør jeg forkert?

  Håber du kan hjælpe. Youtube og google gør mig crazy nu!

  Svar
  • Hej Sabina. Her på siden anbefaler jeg at du installerer WordPress på eget domæne og webhotel. Herved er du ikke bundet af de begrænsninger der er på wordpress.com og du har 100% kontrol over din hjemmeside. Du kan læse mere om forskellen under WordPress.com vs WordPress.org.

   Ligger du på eget webhotel kan du rette direkte i temaets filer, dette er ikke tilfældet på WordPress.com. Er der ikke en indstilling i admin til at fjerne “Drevet af WordPress”, eller kommet et plugin til det, er jeg ret sikker på du ikke kan. Som beskrevet i artiklen bruger jeg dog ikke selv WordPress.com.

   Min anbefaling og det der beskrives her på siden er at installere WordPress på eget domæne og webhotel. Bruger du f.eks. Genesis temaet kan du ved at installere et enkelt plugin, rette “Drevet af WordPress” (og meget andet) direkte i admin. :-)

   Svar
 20. Hej Anders.
  Jeg har ledt flere steder men kan ikke finde svar, så nu går det ud over dig =)
  Er det muligt at få følgere på sin blog. Altså en “knap” brugerne kan klikke på og få notifikation når der kommer et nyt indlæg?
  De bedste hilsner
  Gitte

  Svar
  • Hejsa. Hvor er det du gerne vil have brugerne skal få en notifikation, på mail eller?

   Ikke helt det samme som at følge, men jeg bruger selv det plugin der hedder “Send email only on Reply to My Comment”. Herved kan brugene automatisk få tilsendt en mail, hvis der kommer svar på en af deres kommentarer :-)

   Svar
 21. Hej. Inde på wordpress.com, står der man ikke kan lave et dk domæne. Kan man bruge wordpress til en blog med et dk domæne, hvis domænet først er oprettet ved Simply?

  Svar
  • Hejsa. Jeg ved faktisk ikke om man kan have et .dk domæne hos WordPress.com. Med WordPress på eget webhotel (som f.eks. Simply) kan du have et .dk domænenavn uden problemer.

   Uanset domæneendelse er min anbefaling at følge videoerne her på sitet, og skifte over til at ligge på eget webhotel. Dette er en langt bedre løsning på alle punkter.

   Du kan læse mere om hvorfor jeg anbefaler dette under WordPress.com vs. wordpress.org. :-)

   Svar
 22. Hej Anders
  Har du lavet en video eller lign. til hvordan man gør din webside /blog synlig på google? eller kan du måske her give et par fif til hvordan? vh Malene

  Svar
 23. Hej
  Synes det er nogle fine videoer. Men jeg er meget forvirret over forskelle mellem hjemmside og blog. Der er et spring mellem video 1 og video 2……hvor video 2 starter med et billede af en blog og det er præcis her jeg bliver forvirret.
  Jeg har lavet en hjemmeside http://www.careinmind.dk. i wordpress med tema Nivana. Mit webhotel er one.com. Jeg vil gerne lave en blog. jeg vil gerne have at min blog har en selvstændig side oppe i menupunktet. Men hvordan får jeg bloggen???????? Jeg kan godt finde ud af at gå ind i menu og sætte ‘blog’ op, men hvordan får jeg felterne hvor jeg kan skrive og hvor mine kunder kan svare??

  på forhånd tak for hjælpen fra en der er ved at hive håret af sig selv!!

  Svar
  • Hej Cheri

   Du kan læse mere om forskellen på en hjemmeside og en blog lige her.

   Med hensyn til videoen, er såmænd blot et andet tema der bliver vist i video II, udgangspunktet er derfor det samme. :-)

   Du kan lære hvordan du fjerner og indsætter kommentarfelter i WordPress lige her.

   Svar

Skriv en kommentar