Kontakt

Har du spørgsmål omkring at lave din egen hjemmeside eller WordPress, er du mere end velkommen til at skrive til mig. Jeg skal gøre mit bedste for hjælpe dig, og at artiklerne her på siden efterfølgende bliver opdateret. Således kan svaret også kan være til glæde for andre brugere.

Hvis du ikke får svar på din besked skyldes det højst sandsynligt, at du har indtastet din email forkert (dette sker relativt ofte) i formularen herunder.

Bemærk at jeg ikke yder support på specifikke WordPress temaer og jeg ikke tager freelance webdesignopgaver, da jeg ganske enkelt ikke har tiden til det.

Da der findes tusindvis af WordPress temaer er det ikke er muligt at teste dem alle. Har du problemer med dit tema kan jeg anbefale dig at se på et betalt tema som GeneratePress eller DIVI i stedet. De har nogle ordenlige hjælpe-filer og god support, hvilket gratis temaerne sjældent har.

Under WordPress hjælp finder du svar på alle de typiske spørgsmål jeg modtager. Der ligger efterhånden rigtig mange artikler på webdesigner.dk.  Søgefunktionen vil også ofte kunne give dig svar på dine spørgsmål. :-)