Hvordan markedsfører jeg min hjemmeside online?

Markedsføring onlineUden besøgende er det formålsløst at have en hjemmeside. I denne sektion kan du derfor lære mere om, hvordan du markedsfører din hjemmeside online.

Når det kommer til markedsføring online findes der rigtig mange forskellige metoder at give sig i kast med. Jeg anbefaler at du starter med at kigge på søgemaskineoptimering, da dette både er gratis og en af de rigtig gode former for online markedsføring.

Det er også vigtigt at få skrevet nogle gode tekster, således at du kan få de besøgende til at foretage den handling du ønsker. Du finder derfor også en sektion om at skrive til nettet.


Søgemaskineoptimering – SEO giver gratis trafik fra søgemaskinerne

Det første vi vil tage et kig på er søgemaskineoptimering. Hvis du optimerer din hjemmeside korrekt, vil du kunne få en masse gratis trafik fra søgemaskinerne. I denne forbindelse er det værd at nævne at noget af den absolut mest værdifulde trafik du kan få, kommer fra søgemaskinerne.

Læs mere om søgemaskineoptimering

YouTube – Lav dine egne videoer og styrk din position på nettet

En af de ting der i øjeblikket vinder mere og mere frem er video på nettet. Et af de bedste steder at ligge dine videoer op er på YouTube. Gode videoer kan skaffe dig gratis besøgende og samtidig hjælpe dig med at opbygge et stærkt brand.

Lær mere om markedsføring med YouTube videoer

Sociale medier – Opbyg dit brand og få samtidig nye kunder

De sociale medier bør spille en større rolle i din markedsføring end de gjorde for bare et par år siden. Flere og flere bruger de sociale medier i hverdagen, hvilket gør dem umulige at kommer uden om, hvis du vil have de bedst mulige resultater.

Læs mere om hvordan du kommer godt i gang med de sociale medier

PPC – Køb din trafik online og få lynhurtige resultater

En af de hurtigste metoder til at få besøgende ind på din hjemmeside, er ved at købe trafikken. Den bedste måde at købe trafik online kaldes PPC (Pay Per Click). Med PPC betaler du kun for de klik du får ind på din hjemmeside.

Ud over at PPC giver dig fantastisk god kontrol, kan du få målrettet trafik til din hjemmeside på under 10 minutter. Når det kommer til online markedsføring, kan PPC reklamer i øvrigt være et glimrende værktøj, til at teste hvilke overskrifter og reklametekster der sælger.

Når det kommer til PPC er AdWords klart største spiller på det danske marked. I denne forbindelse kan jeg anbefale dig at tage et kig på Ultimate Guide to Google AdWords. Indholdet i bogen er virkeligt godt og sikrer du får mest muligt for pengene, når du reklamerer med Google AdWords.