Hvordan laver jeg den bedste blog?

Der er mange løsninger at vælge i mellem når det kommer til at lave en blog. Men når det kommer til at lave den bedste blog, ja så anbefalingen ganske enkel: WordPress er den bedste måde at lave din egen blog.

Hvorfor er WordPress lig med en god blog?

Der er millioner af brugere af WordPress i verden og det der er tre primære grunde til:

  • WordPress er gratis
  • WordPress er brugevenligt
  • WordPress kan installeres på dit eget domæne

Hvis WordPress er gratis er det så ikke fyldt med fejl?

WordPress kan hjælpe dig med at lave den bedste hjemmeside.Nej, tværtimod. Der er et kæmpe community omkring WordPress der udvikler systemet. Der kommer altså løbende nye opdateringer både til den bagvedliggende kode i WordPress og til de mange plugins der udgives til WordPress.

Når fejl bliver påpeget af brugerne vil de typisk være rettet i den næste version. Kort sagt er WordPress et af de mest stabile hjemmeside administrationssystemer på markedet. Det eneste du skal sørge for er at installere de nyeste opdateringer. Med et enkelt klik gøres dette automatisk fra administrationssystemet.

Brugervenlighed gør WordPress til det bedste valg

En af de vigtigste ting for en blog ejer er, at bloggen er nem at holde opdateret. Jo mindre tid der skal bruges i det bagvedliggende administrationssystem jo bedre. Tiden skal bruges på skrive godt og spændende indhold, ikke på at rode med tekniske detaljer. Dette lever WordPress op til.

Med WordPress kan alle nemt administrere deres egen blog. Vil du installere et nyt tema kan dette gøres med et par klik i administrationsdelen.

Som et ekstra plus er WordPress også nemt at installere. Ingen kendskab til kode er nødvendig for at få din helt egen blog op at køre.

En WordPress blog skal installeres på dit eget domæne og webhotel

Mange nye brugere er ikke klar over hvor vigtigt det er at have sin blog liggende på sit eget domæne. At have dit eget domæne er den eneste måde at sikre alt dit arbejde.

Vælger du en gratis løsning har du reelt ingen kontrol over dit eget indhold. Lukker en gratis blog service ned, kan du ikke engang sikker på at du kan få dine egne artikler. Og hvad med alle de links du har fået til din blog? Nu fører de ingen steder hen og der er intet du kan gøre ved det.

Med eget webhotel og eget domæne har du 100% kontrol over din egen blog.

Tip: Du kan med fordel også læse artiklen Tjen penge på at blogge

WordPress gør det meget nemt at lave en hjemmeside

Jeg har gennem mange år arbejdet som freelance webdesigner og bl.a. udviklet og solgt mit eget brugervenlige administrationssystem (CMS) til hjemmesider. Jeg installerer dog sjældent mit eget administrationssystem mere.

Det er ganske enkelt lettere, hurtigere og smartere at bruge WordPress. WordPress kan også sagtens sættes op som en almindelig hjemmeside – dette er vel og mærke uden at røre en eneste linie kode.

Det korte af det lange er: Vil du have den bedste platform til din blog skal du vælge WordPress.

Du kan læse meget mere om hvordan du bedst muligt installerer og optimerer din egen WordPress blog her på siden.

Skriv en kommentar