WordPress temaer – Find et professionelt og godt tema her

WordPress temaer - De bedste WordPress themesDer findes masser af temaer til WordPress, men det er kun de færreste der er professionelt opbygget.  Her på siden finder du kun de bedste udbydere af WordPress temaer på markedet.

Der er meget stor forskel på kvaliteten når det kommer til WordPress temaer og den service de forskellige udbydere leverer. Det er derfor værd at bruge lidt tid på at finde det rette tema til din hjemmeside.

[easy-pricing-table id=”1097″]

Hvad er et godt tema?

Et godt tema handler ikke kun om designet. Faktisk er der mange forskellige krav der skal være opfyldt for at man kan kalde et WordPress tema professionelt.

  • Temaet skal være optimeret til søgemaskinerne og derved give dig de bedste muligheder for at få gode placeringer i Googles søgeresultater.
  • Temaet skal løbende opdateres således at de nyeste features i WordPress er understøttet. Eventuelle fejl skal ligeledes rettes hurtigst muligt.
  • Udviklerne skal tilbyde god support og der skal være et godt community omkring temaet, således at du nemt kan få den hjælp du måtte have brug for.
  • WordPress teamet skal være responsive så det vises korrekt på både iPads, mobiltelefoner og andre mobile enheder. Omkring 20% af trafikken på hjemmesider kommer i dag fra mobiltelefoner, så responsive webdesign er i dag en nødvendighed.
  • Temaet skal være professionelt detsignet og ikke mindst nemt at bruge.
  • Temaet skal være nemt at oversætte til dansk.

Hvorfor kan jeg ikke bare bruge gratis WordPress temaer?

Du kan for sin vis godt bruge et gratis tema til din hjemmeside, men det er bare de færreste der lever op til de ovenstående krav. Hvis du er bare en lille smule seriøs med din hjemmeside, er et professionelt tema er alle penge værd.

Et godt WordPress tema giver dig med andre ord de bedste muligheder for at få succes med din hjemmeside. Som du også kan se i kommentarerne her på siden oplever mange brugere forskellige problemer med de gratis temaer de bruger. Du kan altså sidde med WordPress problemer som du ikke umiddelbart kan finde grunden til, hvilket så i sidste ende viser sig at være en fejl i det gratis tema du kører med.

Hvilket tema er det bedste til prisen?

Min personlige favorit når det kommer til professionelle teamaer er temaerne fra StudioPress. Temaerne fra Studiopress lever op til alle kravene på listen herover og du får alle fremtidige tema-opdateringer gratis.

Ud over dette et solidt framework, professionelle child temaer, masser at gode plugins og en super support. Til prisen er Genesis temaerne fra Studiopress ganske enkelt en af de bedste og mest professionelle løsninger på markedet.

Skriv en kommentar