Bedste WordPress temaer – Hvilket WordPress tema skal jeg vælge?

Bedste WordPress temaDet kan være virkelig svært at vælge et godt tema til din WordPress hjemmeside. Der er tusindvis at vælge imellem, hvilket design er bedst, og har temaet nu de ønskede features?

Mange glemmer også at se på den bagvedliggende support og vælger derfor blot et flot design. Dette kan hurtigt vise sig at være en fejl. Det er vigtigt at du vælger en god udbyder, da mange temaer ikke bliver opdateret. Løbende opdateringer har stor betydning for sikkerheden og sikre at temaet understøtter de seneste WordPress features.

Køb kun temaer hvor du er garanteret support og opdateringer

Rigtig mange af de WordPress temaer du finder på f.eks. themeforrest eller lignende hjemmesider bliver sjældent opdateret. Du kan altså let risikere at sikkerhedshuller ikke bliver lukket og at du ikke kan få fat i udvikleren.

Min anbefaling er at du kun vælger WordPress temaer hvor der er et godt team bagved og god support.

Hvordan finder jeg et godt WordPress tema?

Det er noget af en jungle når det kommer til at finde de bedste WordPrress temaer. Især hvis du er nybegynder og ikke rigtig ved hvad du skal kigge efter. Et flot design er på ingen måde ensbetydende med et godt tema.

De bedste WordPress temaer:

 • Tilbyder god support
 • Bliver løbende opdateret
 • Er let at tilpasse til dine behov
 • Hurtige til at indlæse
 • Optimeret til søgemaskinerne
 • Fungere godt med eksterne plugins

Som regel er support’en en rigtig god indikator på kvaliteten af temaet. God support betyder at fejl bliver rettet, evt. problemer bliver løst og at temaet løbende bliver opdateret.

De bedste WordPress temaer

Jeg bruger selv kun to forskellige udviklere af WordPress temaer – StudioPress (Genesis temaerne) og ElegantThemes (DIVI). Dette skyldes at jeg har ret strenge krav til hvilke temaer jeg ønsker at investere min tid i.

Genesis temaerne fra StudioPress

Genesis er et af de absolut bedste WordPress frameworks på markedet. Jeg bruger deres temaer på langt de fleste af mine WordPress hjemmesider og har aldrig haft problemer med dem.

Gode hjælpefiler, hurtig indlæsning og søgemaskineoptimeret. Den bagvdeliggende kode i Genesis er især henvendt til webudviklere, men temaerne kan bruges af både nybegyndere og mere øvede brugere.

Deres designs er ganske minimalistiske, hvilket ikke passer til alle typer af hjemmesider. Jeg bruger derfor også DIVI fra Elegant Themes, på en del af mine WordPress hjemmesider.

DIVI WordPress tema fra Elegant Themes

DIVI tilbyder en ganske anderledes designstil og gør det samtidig lettere at tilpasse dit layout. Temaet er baseret på drag and drop og med DIVI version 3.0, kan du tilpasse layoutet direkte i dine artikler. Du behøver altså ikke længere at arbejde med dit design i admin delen.

Ligesom Genesis har DIVI rigtig god support, udvikler løbende nye features og er søgemaskineoptimeret. Som ny hjemmesideejer er DIVI en oplagt mulighed og deres designskabeloner er farverige og moderne.

Hvad med gratis WordPress temaer?

Du kan godt starte med et gratis WordPress tema, jeg vil dog anbefale at du bruger lidt penge og køber et professionelt tema fra start. Et gratis tema viser sig hurtigt at være for begrænset og det kan tage meget lang tid før eventuelle fejl bliver rettet (hvis nogensinde).

Samtidig er supporten sjældent god og,  i og med at temaet er gratis, ja så forsvinder udviklerene måske fra den ene dag til den anden.

Er du bare lidt seriøs med dit hjemmeside projekt, så hop forbi  Elegant Themes og køb DIVI. Så kommer du godt fra start og får et moderne design din hjemmeside kan vokse med. DIVI er et af de absolut bedste WordPress temaer på markedet.

2 kommentarer til “Bedste WordPress temaer – Hvilket WordPress tema skal jeg vælge?”

 1. Hej, Det er lidt svært at finde rundt i tema’er. Kunne du anbefale et (relativt simpelt) tema til brug for en grundejerforening. Hjemmesiden er primært af informativ art men kunne evt. indeholde en blog.

  Svar
  • Hej Jørgen. Jeg anbefaler de to temaer du finder her i artiklen. Skal opsætningen være moderne, temaet sikkert, og have god support er de to temaer herover som sagt nævnt i artiklen min anbefaling.

   Der kan laves en blog-sketion i alle WordPress temaer.

   Ønsker i en statisk forside ligger der en guide under WordPress hjælp :-)

   Svar

Skriv en kommentar