Brug ChatGPT til skabe fantastiske ideer til domænenavne

ChatGPT har de seneste måneder fået virkelig meget omtale, og med god grund. Det er et fantastisk værktøj, der kan gøre både dig og din forretning mere effektiv.

I denne artikel tager vi et hurtigt kig på, hvordan du kan bruge ChatGPT, til at generere et domænenavn til din hjemmeside.

En ny og spændende måde at generere unikke og kreative domænenavne, er ved at bruge ChatGPT. ChatGPT er en form for kunstig intelligens, der er trænet i at generere naturlig sprogtekst baseret på en stor mængde inputdata. Dette gør ChatGPT til en ideel kandidat til at hjælpe med at generere domænenavne.

Find dit nye domænenavn med ChatGPT

Det første du skal gøre er naturligvis at oprette en konto på OpenAI. Det er helt gratis og meget let at lave en konto.

Efter du er logget ind, kan du gå i gang med at generere idéer til domænenavne. Jeg har selv leget med denne prompt:

“Ideer til domænenavne til en hjemmeside om YouTube. List kun domæner der ender på .dk”. Jeg fik nu følgende liste:

1. TubeTips.dk
2. Youtuber.dk
3. VidHive.dk
4. VideoVibes.dk
5. ChannelChatter.dk
6. VlogVault.dk
7. TubeTrends.dk
8. VidVentures.dk
9. BroadcastBabble.dk
10. CreatorCorner.dk
11. TubeTalks.dk
12. VidVerse.dk
13. Youtility.dk
14. VideoVault.dk
15. ChannelCentral.dk

Som det kan ses at disse forslag langt bedre, end hvad der tidligere kunne genereres med diverse domæne værktøjer. De giver alle sammen god mening, er kreative, og så tog det kun 5 sekunder at genere listen.

Du kan naturligvis tilpasse prompten som du ønsker. Du kunne f.eks. bede ChatGPT om kun at generere domæner der er x antal tegn lange, at domænerne skal indeholde et bestemt ord, eller at de ikke må indeholde æ ø eller å. 

Er der ikke et godt domæne mellem resultaterne kan du blot bede den, om at generere en længere liste. Du kan ligeledes tilpasse din prombt som du ønsker. Der er ikke en bestemt form din prompt skal skrives i, da ChatGPT har en rigtig god forståelse af sprog.

Begrænsninger i ChatGPT4

I og med at ChatGPT ikke har adgang til internettet, kan den ikke fortælle dig om domænerne er ledige. Det er dog hurtigt at slå domænerne op, det kan du f.eks. gøre hos Simply.

Ud over det ovenstående er der faktisk ikke nogle begrænsninger, når det kommer til at generere domæneavne.

ChatGPT kan gøre dig langt mere effektiv i dit arbejde

Ellers er det bare op til dig selv, at lave nogle kreative prompts. ChatGPT er nemlig rigtig god til at forstå dansk (og mange andre sprog for den sags skyld). Ud over domæner kan du naturligvis også bruge den til, at få ideer til nye artikler, videoer, podcast og andet indhold.

Du kan endda få den til at skrive indholdet for dig, omend der ikke er så meget unik originalitet i sproget. Det er dog vildt imponerende hvad ChatGPT kan, og til at finde et nyt domænenavn, er den helt genial.

Alt i alt spare dette utroligt meget tid. Det kan være ganske svært selv at finde på et godt domænenavn, der samtidig er ledigt. I stedet for at bruge timevis, kan ideerne nu genereres på 5 sekunder!

Skriv en kommentar