Ønsker du at skifte til et nyt webhotel, men samtidig at beholde dit domænenavn er du kommet til det rette sted. I denne artikel kan du lære hvordan du opdatere DNS serveren og derved får dit domænenavn til at henvise til det nye webhotel.
Kort fortalt flytter du dit domæne og din hjemmeside til et nyt webhotel således:
- Du finder et nyt webhotel og vælger under bestillingen at du vil flytte dit domænenavn.
- Du kopiere din hjemmesides indhold over på det nye webhotel.
- Du opdatere DNS serveren således at dit domænenavn peger hen på det nye webhotel.
- Du venter 24-48 timer før DNS ændringen slår igennem.
Hvad er DNS og hvad har det med domænenavne at gøre?
DNS står for Digital Name System. Kort fortalt sørger DNS for at oversætte de bagvedliggende IP adresser (som alle computere der er tilsluttet et netværk har) til en webadresse som er nemmere at huske. I stedet for f.eks. at taste http://74.125.77.132 i browseren kan vi taste google.dk. DNS omtales ofte some navneserver på dansk.
Når du har indtastet en webadresse i din browser sørger DNS serveren samtidig for at du bliver henvist til den rette server (computer) på webhotellet. Herved kan din hjemmeside nu vises, som du kender det fra enhver anden hjemmeside på nettet.
Ønsker du at dit domænenavn skal pege hen på et andet webhotel, skal du derfor ændre den DNS server der er tilknyttet domænet.
Da du i sin tid registrerede dit domænenavn sendte hosting firmaet oplysningerne om deres egne DNS servere videre til en domæneregistrator. Det er denne domæneregistrator der holder styr på alle ejeroplysninger på det givne domæne og ligeledes hvilken DNS server der er tilknyttet domænet.
Ændring af DNS oplysninger på danske domænenavne
Køber du et .dk domæne administreres alle oplysningerne vedrørende domænet af det danske firma dk-hostmaster.
Ønsker du at DNS serveren til dit .dk domæne skal henvise til et andet webhotel, skal du:
- Logge ind på dk-hostmasters hjemmeside med NemID eller dit domænes Bruger-ID.
- Du skulle nu gerne se en liste med de domænenavne du har registreret.
- Klik herefter på dit domænenavn i listen.
- I højre menu under “Administrer domænenavn”, klikker du på “Skift navneserver”.
- Indtast nu navnet på DNS serveren som dit nye webhotel anvender. I løbet af 24 timer vil dit domæne henvise til det nye webhotel.
Tip: Når du opdatere DNS skal du altid indtaste den første navneserver webhotellet har listet (den primære navneserver). Hos webhotellet Simply kan du se hvad deres navneserver hedder, ved logge ind i kontrolpanelet og klikke på “Administration”.
Når det kommer til de danske domænenavne er det altså ganske let at ændre henvisningen til et nyt webhotel.
Bemærk at et webhotel skal være sat op til håndtere dit domænenavn, ellers får du en fejlbesked når du har tastet domænenavnet ind i din browser. Når du bestiller nyt webhotel skal du derfor vælge at du vil flytte dit domænenavn, herved sættes webhotellet op så man kan tilgå din hjemmeside via dit domænenavn.
Ændring af DNS oplysninger på internationale domænenavne
Da du købte dit internationale domænenavn, registrerede det danske firma på dine vegne domænet hos en ICANN Accredited Registrar . Selv om du har betalt for registreringen hos et dansk firma ligger ejer og DNS oplysningerne altså hos et firma i udlandet.
Ønsker du at opdatere DNS serveren der er tilknyttet domænet er det oftest lettest at tage kontakt til det firma hvor du første omgang købte domænet. Langt de fleste firmaer vil nemlig gerne ændre DNS oplysningerne for dig.
En del danske hosting firmaer har også en DNS adminstrator så du selv kan gå ind og ændre DNS oplysningerne på dine internationale domænenavne. Dette kan dog rent teknisk være lidt kompliceret så oftest vil det, som sagt, være bedre at få hosting firmaet til at foretage ændringerne.
Vil hosting firmaet ikke hjælpe dig med at ændre DNS oplysningerne og kan du ikke gøre via hosting firmaets kontrolpanel, skal du tage kontakt til den ICANN Accredited Registrar hvor dit internationale domænenavn er registreret. Hverved kan du selv opdatere DNS serveren når logget ind på deres hjemmeside.
For at finde ud af hvilken registrar der er brugt til dit internationale domæne kan du søge efter dit domænenavn på who.is. Her vil det under Referral URL fremgå hvor dit domæne er registreret. Længere nede kan du ligeledes se hvilken DNS server der i øjeblikket et tilknyttet domænet.
Til de internationale domænenavne som .com og .net findes der mange forskellige ICANN Accredited Registrars. En søgning er derfor nødvendig.
De internationale domænenavne er lidt mere besværlige at opdatere DNS serveren på, men artiklen her skulle gerne have givet dig svar på hvem du skal have fat i for at få opdateret DNS oplysningerne.
Redirect
Hej Andreas
Jeg har er godt spørgsmål.
En kollegashjemmeside er ved at blive opsagt og slette. Siden har nogle af de samme blog indlæg som jeg også har. (Vi skriver om meget af det samme.)
Han har dog gode links til sin side og godt rangeret i Google.
Han vil dog ikke sælge sin side – blot lade den blive slettet.
Kan jeg når domænet er slette. Købe det af eks. Simpely.com og så redirecte de URLs der var på den gamle side til mine indlæg. Altså indlæggene findes jo ikke, da de er slettet. Men jeg kunne jo oprette fiktive URLer der er ens med de gamle.
Ideen ville være at jeg overtager hans links og gode Google rangering.
Giver det mening?
Mvh Mads
Hej Anders
Min klub havde en hjemmeside hos en udbyder hvor det var blevet forældet. Siden er lukket ned nu, men vi ejer stadig domænet og har alle informationer liggende på en PC.
Tanken er at købe plads på SIMPLY og installere WordPress og bruge domænet igen og så ellers oprette hjemmesiden på ny.
Kan vi det ved at gå ind på Hostmaster dk og ændre DNS så det peger på den SIMPLY bruger og så ellers gå igang?
Venlig Hilsen
RIkke
Hej. Hvis du læser artiklen herover er det hele beskrevet.
Du bestiller nyt webhotel hos Simply ->> vælger at du vil flytte domænet under bestillingen ->> Opdatere DNS hos dk-hostmaster :-)
Hej Anders
Jeg fik for tre år siden lavet en wp-hjemmeside ude i byen og brugte deres server. Nu har jeg overtaget siden og skal have den installeret i eget webhotel.
Jeg bruger wannafind og har foretaget en 1-klick-installation.
Men nu er jeg lost.
Jeg har alle wp-mapper/filer installeret på min pc. Også dem fra designeren. Men ved selvfølgelig ikke, om jeg har gjort det rigtigt. Men selv om jeg går på min hjemmeside kan serveren slet ikke finde siden. Jeg har tjekket med wannafind, at alt er som det skal være. Også mit domæne.
Jeg bruger Filezilla.
Hvad gør jeg? Hvor kan jeg læse mig frem til hvad jeg gør? Kender du evt en her i KBH som kan hjælpe mig et par time?
Hejsa. Jeg går ud fra du har opdateret DNS således at domænet peger på dit nye webhotel…og at du har uploadet alle filer / mapper i roden.
Har du importret MySQL databasen, går ud fra den ligger samme med det du har fået fra designeren?
Såfremt databasefilen (.sql) ikke er for stor kan den importeres via PhpMyadmin. Efterfølgende skal du opdatere MySQL settings i wp-config.php.
Jeg kender ikke lige en i KBH, men du kan evt. prøve at oprette en opgave på amino freelancer.
Hej Anders
Jeg har en .dk domæne men har for kort tid siden lukket hjemmesiden ned.
Jeg vil gerne bygge noget op på ny, så det bliver noget andet end den kedelige hjemmeside der havde flere år på bagen, og som ikke rigtig blev nusset om ;-)
Kan jeg benytte mig .dk domæne på en blog istedet?
Og i så fald hvordan gør jeg så det?
OG er der en blog du kan anbefale der er nem at gå til hvor navnet stadig kan forblive xxxxx.dk?
På forhånd tak for dit svar :-)
Vh. Berit
Hej Berit. Nu ved jeg ikke om du har haft hjemmesiden liggende på eget webhotel, i så fald kan jeg anbefale at du bruger webhotellets 1-klik-installation af WordPress. WordPress på eget domæne er en de absolut bedste løsninger til en blog.
Har du ikke længere plads på webhotellet, kan jeg anbefale dig at følge installations-videoerne her på siden. Her skal du så blot indtaste dit domænenavn og vælge at du vil flytte domænet.
Du skal så også opdatere DNS oplysninger efter du har oprettet webhotel-kontoen hos Simply. Hvordan du opdatere DNS, kan du læse i artiklen herover :-)
Hej Anders :)
Har du en guide til hvordan jeg flytter min blog fra et webhotel til et andet ?
Jeg har 2 webhoteller …
På webhotel A ligger min gamle blog
På webhotel B er min nye blog, som jeg er ved at opdatere, men hvor nogle af de samme indlæg går igen …
Nu vil jeg alligevel have at den nye blog får webhotel A’s adresse … OG … at nogle af de gamle indlæg der lå på den gamle blog, skal redirecte til de nye indlæg (jeg har følgere der måske har bogmærket et indlæg for 3 eller 4 år siden og det skal gerne virke stadig)
Hvordan løser jeg lige den? Jeg har ladet mig fortælle jeg kan risikere at der går total ged i den
Hejsa. Den letteste måde at flytte ALT indhold fra en WordPress installation, til en anden er med det plugin som hedder All-In-One WP Migration.
Med dette plugin kan du eksportere alt indhold, billeder, indstillinger osv. Dette kan indhold kan så efterfølgende importeres med All-In-One WP Migration på en anden WordPress hjemmeside.
Ud fra din beskrivelse tror jeg dog ikke du kommer uden om at kopiere dine indlæg over manuelt. Mit råd er derfor du kopierer dine indlæg over på webhotel A.
Herefter sætter du redirects op manuelt på alle dine indlæg fra webhotel B. Redirect kan sættes op enten med et plugin, eller manuelt i din .htaccess fil på webhotel B.
Jeg foretrækker at oprette redirects direkte i .htaccess via FTP. I .htaccess skal dine linier se således ud:
Redirect 301 /gammel-url-paa-indlaeg/ http://www.webhotelA.dk/ny-url-paa-indlaeg/
Uanset hvilken metode du vælger skal du bruge Redirect 301.
Hej Anders
Jeg har et site liggende på wordpress.com og vil gerne flytte det over på .org og have webhotel på Simply. Jeg vil gerne starte med at designe det nye site, så det er helt klar og flot, før brugerne kan se det. Men kan man vente med at flytte URL’en og starte med at designe på et midlertidigt site i wordpress? og så få domænenavnet knyttet på bagefter?
Hejsa Signe. Det letteste for dig vil være at bruge den midlertidige url du får hos Simply, når du opretter webhotellet. Herved kan du oprette din hjemmeside og så efterfølgende ændre DNS på dit domæne så det peger på Simply. Husk at det tager op til 24 timer før ændringen slår igennem.
Når du er helt færdig med at lave din nye hjemmeside i WordPress, skal du også opdatere dine url’er. Dette gøres i WordPress kontrolpanelet under, Indstillinger ->> Generelt ->> “WordPress-adresse (URL):” og “Webstedsadresse (URL)”. Her indtaster du så dit domænenavn i begge felter.
Hvis DNS ikke er slået igennem får du nu en fejl efter du klikker på opdater, da dns jo så stadig peger på det gamle webhotel. Her er det så blot at vente på at DNS ændringer er slået igennem. :-)
Hej Anders
Vi har en række rædselsfulde hjemmesider der skal flyttes til nye WP hjemmesider.
Udfordring; Har 7-8.000 artikler vi gerne vil have med for at sikre SEO etc.
Betaler naturligvis for hjælp
Ring gerne
Tak
Lars
Hej Lars. Jeg tager desværre ikke freelance webdesignopgaver, da jeg ganske enkelt ikke har tiden til det. I kan evt. prøve at oprette en opgave på Amino Freelancer, husk dog altid at tjekke referencer før i vælger et firma, der har budt ind på opgaven.
Til dem der selv vil give sig i kast med det: den letteste måde at logge ind i PhpMyadmin (hvis det nuværende site altså kører på PHP). Her kan alle tabeller så eksporteres i csv formatet. Til WordPress kan plugin’et WP All Import så efterfølgende bruges til at importere alle felter, til indlæg eller sider i WordPress. Du kan ligeledes importere meta tags osv.
Efterfølgende skal der så opsættes 301 redirects fra alle de gamle url’er til de nye. Den bedste løsning til dette er .htaccess, da dette er langt hurtigere end f.eks. et plugin i WordPress. Med så mange sider kommer man vist ikke uden om at programmere et lille script i PHP, der automatisk generer .htaccess filen.
Dette er den letteste måde jeg har fundet at gøre det på, når det kommer til overflytning af større sider. Det kræver naturligvis at dit nuværende site ligger i en database, men det gør de fleste heldigvis i dag :-)
Mange tak
God weekend
Bh
Lars
Hej, vi har købt et domæne i .com ved dandomain og nu vil vi gerne have dns til at pege på en side ved bigcartel.com. Vi har ændret det i dandomain i dns, men når vi prøver at slå det op på bigcartel.com, så melder den fejl? Jf. who.is, så slår den godt nok igennem – er der noget vi har gjort forkert?
Hej Niels. Jeg bruger ikke selv dandomain og kan derfor ikke fortælle dig hvordan det skal sættes op i deres system.
Hos f.eks. webhosting.dk er det ganske let at pege .com domæner til et andet webhotel. Her er det blot et spørgsmål om at indtaste den nye DNS i admin-systemet, og så vente op til 48 timer på at ændringen slår igennem.
Min anbefaling er derfor at i taget fat i suporten hos dandomain. :-)
Husk også at domænenavnet skal være sat op på det nye webhotel, ellers får i blot en fejl, når i indtaster jeres domænenavn.
Hej Anders.
Jeg har lige et par spørgsmål som jeg håber du kan besvare.
Jeg har evt fået en job hos en kunden som ønsker at flytte flere sider til en ny hotelløsning. De nye sider skal laves i wordpress men beholde deres domæne ( feks. mitdomæne.dk )
Min kunde overvejer at benytte Sufttown. Men naturligvis vil hun ikke have de mister deres placeringer hos google ift til SEO. Jeg tænker her 301 redricts. Har du nogen erfaring med det hos dem? Kan det gøres på en enkelt måde i selve wordpress via et plugin eller skal jeg sætte det op i selve deres admin område på hotellet ?
Håber du har mod på et svar / Martin
Hej Martin. Langt den bedste måde at opsætte redirects (301), er via en .htaccess fil på webhotellet. Herved sikre du at brugeren lynhurtigt bliver henvist til de nye url’er. Samtidig holder du antallet af plugins i WordPress nede og du er sikker på at henvisningerne altid virker.
I min .htaccess ser redirect fra gammel url’ til ny således ud:
Redirect 301 /favicon.html https://www.webdesigner.dk/favicon/
I øvrigt kan jeg anbefale at du så vidt muligt beholder de gamle url’er (i hvert fald hvis de bare giver lidt mening). Herved minimere du hoppen op og ned i søgeresultaterne (i starten) og mister ingen link juice. Er dette ikke muligt ændre du selvfølgelig bare url’erne. At beholde url navnene kan dog give en lille fordel. :-)
Hej Anders. Vi har en hjemmeside på Simply. Vi overvejer at flytte til one.com for at få bedre muligheder for selv at redigere og ændre siden. Hvad er egentlig forskellen? Vores nuværende side er lavet i Suite, og det fungerer vist kun på Simply… Men meget gerne lidt hjælp – er det overhovedet nødvendigt at flytte – eller skal vi bare finde ud af, hvordan vi bruger nyere WordPress-temaer på vores nuværende domæne?
Håber, du kan give et bud. /hilsen Stine
Hej Stine. De to webhoteller kan praktisk talt det samme, så der er ingen grund til at flytte jeres side over på One.com. Når det kommer til at vælge webhotel handler det i dag primært om stabilitet, hastighed og support. Her er min personlige holdning at Simply levere den bedste service.
Jeg ved ikke hvad Suite er, er det et WordPress tema eller? Uanset så er mit råd at i bliver liggende hos Simply. WordPress på Simply er en rigtig god og ikke mindst billig løsning. Med det rette WordPress tema og nogle gode plugins kan i, stort set, lave lige præcis den hjemmeside side i ønsker :-)
Hej Anders, jeg har lavet min hjemmeside med temaet der følger med WordPress og det fungerede fint, jeg har så skiftet til et gratis tema der hedder Responsive og har så tilrettet til temaet.
Nu har jeg brug for at rette på teksten på nogle af siderne, men når jeg vil redigere en side f.eks Bornholm uge 17 kommer der ingen tekst frem, det gælder ikke for alle siderne, når jeg vælgere det tema jeg har skrevet teksten i, kommer der heller ingen tekst, hvad gør jeg forkert. Håber du kan hjælpe
Jeg har ikke hørt om eller oplevet at dette sker i WordPress. Du kan eventuelt prøve at bruge en anden browser og at deaktivere alle dine plugins i WordPress admin. Er din WordPress opdateret? Ellers er en geninstallation af WordPress mit bedste bud, når jeg ikke sidder med det foran mig.
Det valgte tema bør ikke indflydelse på om du kan redigere sider eller indlæg. Ligger du hos Simply?
Nu har jeg aldrig brugt 123hjemmeside, men går ud fra at man under oprettelsen kan vælge at flytte sit domænenavn til dem. Bagefter skal i logge ind på jeres domæne konto hos dk-hostmaster og opdatere DNS til den som 123hjemmeside bruger. Det er også beskrevet i artiklen herover.
Generelt anbefaler jeg dog ikke at bruge sitebuilders som 123, men i har sikkert gode grunde til at vælge netop sådan en løsning.
Hej .
Vi er en klub som har en konto i one.com , men vil gerne ha en fra 123 hjemmeside .
Hvordan gør man hvis man stadig gerne vil holde ens www.(ensklubsnavn).dk .
Håber du kan hjælpe .
Hej Anders.
Jeg har oprettet et nyt website hos One.com og har i den forbindelse også købt et ny domænenavn fra dem og sitet er oppe at køre så det er ganske fint altsammen.Jeg vil imidlertid gerne sikre mig at brugere der finder mig via mine gamle indekserede links i søgemaskinerne kommer ind på mit nye site og ikke ser en error page fra mit gamle site. På DK-Hostmaster er der en mulighed for at redeligere sit gamle domænenavn via en formular til sit nye webhotels DNS server, hvis man altså kender navnet på denne. Jeg har forgæves søgt at finde ud af hvad One.com’s DNS server hedder og ved ikke engang om navnet på denne alene vil løse min udfordring … Vil det være nok at have navnet på One.com’ s DNS server… eller skal der mere til?
På forhånd tak!
Jesper
Hej Jesper. Jeg har ikke længere en konto hos one.com, men går da stærkt ud fra at man kan se hvad deres DNS servere hedder via kontrolpanelet. Det kan man hos alle andre webhoteller hvor jeg har en konto, så mon ikke DNS gemmer sig et sted i kontrolpanelet?
DNS findes også i deres FAQ (om den er opdateret skal jeg ikke kunne svare på). https://www.one.com/da/support/faq/hvordan-flytter-jeg-mit-dk-domaene-til-one-com
Ellers ville jeg tage fat i deres support. Hos Simply findes DNS blot ved at klikke på et enkelt link (Administration), efter man er logget ind i kontrolpanelet. :-)
Hvis alle dine url’er hedder det samme, som på den gamle hjemmeside, behøver du ikke foretage dig noget i den henseende. Ellers skal du sætte 301 redirects op fra de gamle url’er til din nye. Dette gøres lettest med .htaccess.
Hej Anders
Jeg har tre spørgsmål, som vist ikke er dækket ind her på din meget udmærkede side (så vidt jeg kan se – eller også er det bare med en anden vinkel, som jeg ikke lige kan gennemskue). :-)
1. Hvad gør man, når man allerede har en hjemmeside, som skal bevares, indtil det nye wp-site er færdigt?
Det er jo aktuelt, når man skal lære det først og ikke vil fjerne sin eksisterende hjemmeside, mens man bøvler med at lære wp og få et nyt site på plads.
2. Kan man lave et wp-site, som først senere uploades til et domæne?
Her tænker jeg også på det at lave hjemmesider for andre.
3. Nok lidt i forlængelse af de andre spørgsmål:
Hvordan kan man have et fuldt wp-site på sin egen computer, dvs. uafhængigt af et webhotel og onlineadgang?
Personligt har jeg hidtil kun lavet hjemmesider i Dreamweaver, som herefter uploades.
Det vil sige, jeg er uafhængig af webhotellet, mens jeg laver hjemmesiden, og jeg har altid selv en kopi af den på min egen computer.
Kan man det med WordPress?
1) Det nemmeste er at installere WordPress i et bibliotek, så siden kommer til at ligge i ditdomæne.dk/wordpress. Dette gøres let med det 1-klik-installation system, som stort set alle web-hotellerne i dag stiller til rådighed.
Når siden er færdig kan du så flytte installationen over til roden af din hjemmeside. Herved skal du ikke til at kopiere databaserne over og du “nøjes” med at flytte filerne og ændre domænehenvisninger i din installation.
Husk i øvrigt at sætte redirects op hvis dine url’er ikke kommer til at hedde det samme på din nye hjemmeside – ellers risikere du at miste alle dine placeringer i Google.
2) Ønsker du at installere WordPress på din egen computer gøres det lettest med WAMP. Det kræver at du bruger noget tid på at sætte det op. Efterfølgende skal du kopiere både databaser, filer til web-hotellet og ændre url’erne så de henviser til domænet. Bemærk at med WAMP er det kun er dig selv der kan se hjemmesiden.
Så ja du kan godt installere WordPress lokalt. Personligt arbejder jeg altid direkte på domænet, da jeg så helt slipper for at kopiere filer og ændre konfigurationen af WordPress :-)
Halløj,
Jeg har en hjemmeside som jeg har fået lavet i WordPress – ved siden af har jeg købt et nyt domænenavn hos One.com så siden kan få nyt navn.
Er der nogen der har erfaring med hvad jeg skal gøre herfra for at få hjemmesiden op at køre? Jeg er ikke den store haj og har derfor brug lidt specifik hvad jeg skal gøre, hvor og hvordan.
Håber det kan lykkedes.
De bedste hilsner
René
Vil du gerne blive liggende på dit nuværende webhotel? I så fald skal du tage kontakt til webhotellet og fortælle at du ønsker at skifte domænenavn på din hjemmeside.
Alternativt kan du købe nyt webhotel og under oprettelsen vælge at du vil bruge et eksisterende domænenavn. Herefter kopierer du så din hjemmeside over på dit nye webhotel.
Herefter skal du ændre DNS oplysningerne på domænet så de peger på dit nye webhotel. Drejer det sig om et .dk domæne kan DNS ændres ved at logge ind på dk-hostmaster med de oplysninger du har modtage via mail.
Bemærk at skifte domænenavn kan få stor betydning for din SEO, hvis det altså er noget du gør dig i.
Hejsa. Jeg har et .com domæne i forvejen, som jeg gerne vil have med over på Simply og den WP hjemmeside jeg gerne vil lave dertil… Jeg har kigget dit indlæg med Hvordan man flytter sit domæne, men der hvor jeg går i stå, og det bliver lidt for teknisk for mig, er disse to følgende punkter
:
“Du kopiere din hjemmesides indhold over på det nye webhotel.
Du opdatere DNS serveren således at dit domænenavn peger hen på det nye webhotel.”
– Hvordan gør jeg det? (jeg har læst hele artiklen, men er stadig i vildrede – sorry)
– Og kan jeg flyttet mit domæne og købe webhotel med det samme, hos Simply, eller skal jeg gøre det i en anden rækkefølge? Jeg vil nødig gøre noget forkert, eller i uhensigtsmæssig rækkefølge…
Håber du kan og vil hjælpe med en “køreplan” for mit forløb med at skifte til webhotel og ny hjemmeside (jeg har iøvrigt hjemmeside igennem et firma (Vistaprint) som laver alt mulig; som skilte, blokke, visitkort og også hjemmesider, altsammen med eget navn på) :)
Det er ikke bare lige at flytte en eksisterende hjemmeside over på et nyt webhotel. Du skal både kopiere databaserne og alle filerne der ligger på webhotellet. Databaser kan kopieres via PHPmyAdmin og filerne via FTP. Herefter skal evt. url’er på selve hjemmesiden rettes så de linker til det nye domæne.
Skal du flytte en eksisterende hjemmeside og ikke bare domænet er min anbefaling at du alliere dig med en som prøvet det før og kan vise dig det, mens i sidder foran computeren.
Med hensyn til domænet er det, som jeg skriver i artiklen nemmest hvis du kontakter det firma hvor du i første omgang købte domænet og spørg om deres hjælp til at rette DNS (Digital Name Server) så den peger hen på dit nye webhotels DNS server(e) :-)
DNS = Domain Name System
Ja, det var en fejl fra min side, men i artiklen har jeg i det mindste skrevet det rigtigt :-D