Hjælp jeg har installeret nyt WordPress tema / plugin og får nu en fejl

Sker det at du ikke længere kan se din hjemmeside, eller logge ind i WordPress admin, efter du har installeret eller opdateret et plugin, så fortvil ikke. Det er ganske let at få oprettet adgang igen.

Der findes tusindvis af forskellige plugins til WordPress. Det hænder derfor at der sker en konflikt imellem installerede plugins eller selve WordPress core. Dette kan vise sig enten i form af en fejlmeddelelse når du går ind på din hjemmeside, eller at du får en fejl når du prøver at logge ind i WordPress admin.

Hvordan får jeg min WordPress hjemmeside op at køre igen efter installation af nyt plugin?

Den absolut letteste løsning er at du ændrer navnet på det bibliotek, som plugin’et ligger i på dit webhotel. Herved bliver plugin’et nemlig de-aktiveret og din hjemmeside vil se ud som den gjorde før du installerede det nye plugin.

Det du skal gøre er at logge ind på dit webhotel via FTP (eller bruge filadministrator på dit webhotel) og navigere til /wp-content/plugins/navn-på-plugin/ og omdøbe biblioteket som plugin’et ligger i.

Biblioteket kunne f.eks. om døbes til /navn-på-plugin-disabled. Herved vil plugin’et blive de-aktiveret og du skulle gerne have adgang til din hjemmeside og WordPress admin igen.

Efter installation af nyt WordPress tema er min hjemmeside helt blank, hvad gør jeg?

Oplever du at din hjemmeside er helt blank eller andre fejl efter installation af et nyt WordPress tema, kan du løse det på samme måde som ved plugins. Her skal du ligeledes logge ind via FTP eller filadminstrator på dit webhotel ->> navigere til wp-contents/themes/ og omdøbe navnet på biblioteket som dit team ligger i.

Herved vil du igen få adgang til din hjemmeside og WordPress admin.

 

15 kommentarer til “Hjælp jeg har installeret nyt WordPress tema / plugin og får nu en fejl”

 1. Hej Anders
  Jeg har installeret et tema på min hjemmeside som har fejl der gør at jeg ikke kan opdatere mine ændringer jeg har lavet til min hjemmeside

  Ved du hvordan man kan se og få rettet fejlen så man kan bruge dette tema?

  Svar
  • Hej Mia. Det kræver ofte en del teknisk viden, selv at rette en fejl i tema. Den bedste løsning vil oftest være at kontakte dem der har lavet temaet, enten via deres forum eller supportfunktion. Er det gratis tema du bruger, er det selvføgelig ikke sikkert du har denne mulighed.

   Du kan dog installere plugin’et WP Debugging. Dette plugin har en option hvor du kan vælge at “debug” skal vises på din hjemmeside. Måske du så kan skyde dig ind på problemet. :-)

   Svar
   • Mange tak for svar 😀

    Jeg vil prøve det plug in
    Dette tema er gratis men man kan godt betale for det men ønsker ik at ligge penge i hvis det også fejler i pro version

    Svar
 2. Hej Anders
  Jeg har for længe siden startet op på at lave en hjemmeside.
  Nu da jeg endelig har fået mod på at gå ind og lave noget i den igen, så kan jeg slet ikke komme ind med mine koder.
  Den vil heller ikke acceptere mine mails for nyt kodeord.
  Håber du kan hjælpe med svar :)

  Mvh
  Jeanette

  Svar
  • Hej Jeanette. Nu har du måske fundet en løsning, men for andre kan denne artikel være til hjælp: Common login issues

   At logge ind via PhpMyAdmin og rette password direkte databasen er min anbefaling. Husk backup først :-)

   Svar
 3. Hej
  Jeg vil bare kunne læse Herning Bogcentrals hjemmeside – men får beskeden: “Det ser ud til, at din PHP-installation mangler MySQL-udvidelsen, som kræves af WordPress.” – når jeg søger en løsning – får jeg noget uforståeligt om, at JEG skal ændre en masse ting – kan det være rimeligt for at læse en simpel hjemmeside???
  Giv mig venligst en nem – punktvis – løsning på, hvordan jeg løser dette problem!!

  Svar
  • Hejsa. Ud fra din beskrivelse går jeg ud fra det ikke er din hjemmeside? I så fald kan du ikke gøre andet end at kontakte dem omkring problemet eller blot håbe på de selv retter fejlen. Er det din egen hjemmeside skal du tage fat i din webhotel udbyder. :-)

   Svar
 4. hej webdesigner , jeg håber du kan hjælpe mig, jeg har prøvet at få hjælp fra support i wp.org, men det har kun gjort min hjemmeside fejl værre. jeg kan ikke ændre temaet, kan ikke opdatere hjemmeside mere, efter wp opdatering, og et tema der ikke supporteres. derfor ville jeg ændre det. men får nu følgende fejl når jeg er i wp admin og vil tilpasse tema.

  Warning: array_values() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/fam-freltofte.dk/Kagedillen/wp-includes/script-loader.php on line 1127

  Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function is_rtl() on null in /var/www/fam-freltofte.dk/Kagedillen/wp-includes/script-loader.php:1136 Stack trace: #0 /var/www/fam-freltofte.dk/Kagedillen/wp-includes/class-wp-hook.php(286): wp_localize_jquery_ui_datepicker(”) #1 /var/www/fam-freltofte.dk/Kagedillen/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /var/www/fam-freltofte.dk/Kagedillen/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /var/www/fam-freltofte.dk/Kagedillen/wp-includes/script-loader.php(1435): do_action(‘wp_enqueue_scri…’)

  jeg har sugar and spice temaet, og har prøvet at omdøbe til disabled-sugar and spice, som du har forklaret andetsteds på din hjemmeside, men det virker ikke.
  jeg er komplet novice i det her, og har været glad for wp og mit tema, det var nemt at arbejde med uden at kunne kodesprog… men nu er jeg på spanden…
  håber du kan hjælpe mig.

  Svar
  • Hej Susanne. Ud fra din fejlmeddelelse og dit site ser det ud til der er rod i pænt mange ting. Noget af dit site henviser til et sub-domæne, andet heviser til en folder, man kan slet ikke tilgå dit site via dit domænenavn + en del andre fejl.

   Som jeg ser det har du følgende muligheder:

   1) Du prøver helt at slette dit tema via ftp, hvis det rent faktisk er temaet der er problemet (tag backup først).
   2) Du prøver at omdøbe /wp-content/plugins/ som beskrevet herover. Det virker også som om der er problemer med dine plugins.
   3) Du geninstallere WordPress og starter forfra med dit site.
   4) Du opretter en opgave på amino freelancer, og betaler for at få en til at kigge på det for dig

   Der er desværre rod i for mange ting til, at jeg umiddelbart vil kunne hjælpe dig her i kommentarerne eller via mail.

   Husk i øvrigt at tage backup af din hjemmeside. Jeg kan anbefale det plugin der hedder BackWpUp. Herved har du mulighed for at genskabe din WordPress hjemmeside, hvis der opstår problemer.

   Svar
   • hej webdesigner
    ja det er noget rod, eller blevet det.
    tak for hurtigt svar, jeg prøver om jeg kan følge din fine vejledning og se om det hjælper.
    :) Susanne

    Svar
   • Hej Anders

    Nu er det så endnu mere mærkeligt.. håber du kan svare,
    jeg kan godt ændre tema – på min gamle computer, hvor jeg startede min hjemmeside fra.
    Min nye pc, hvor jeg blot logger ind på WP min hjemmeside, siger den stadig samme fejl, og jeg kan ikke arbejde på hjemmesiden fra min nye PC, men finder jeg den gamle frem – heldigvis jeg ikke havde smidt den ud – virker det upåklageligt.
    Der er så bare det ved det, at min gamle PC står til at skulle ud – så jeg skulle gerne have det til at fungere på min nye PC… og jeg er et stort spørgsmålstegn ?????, hvorfor kan jeg fra min gamle pc, men ikke fra andre ? jeg har ændret temaet, og umiddelbart virker det, jeg kan bare ikke tilrette fra andre end den gamle pc.

    Svar
    • yderligere info – fra min nye pc, fik jeg følgende besked fra wp forum hjælp:

     Disable all plugins, execute thi sql script in MYSQSL from PhpMyAdmin console :

     UPDATE wp_options SET option_value = ‘a:0:{}’ WHERE option_name = ‘active_plugins’;

     efter jeg gjorde dette, startede problemerne for alvor, og jeg har ikke kunnet få yderligere hjælp fra wp forummet….

     Svar
    • Det eneste bud jeg har er at du bruger en anden browser eller der ligger noget i browserenens cache som skaber problemer. Ellers har jeg har ingen forklaring på det.

     Hvis du har adgang til WordPress admin ville jeg skynde mig at tage en backup. Ud over dette kan du bruge den funktion i WordPress admin der ligger under ->> Værktøjer ->> Eksporter. Herved kan du om ikke andet få alle dine tekster ud på en let måde og importere dem i en ny WordPress installation.

     Ellers er mit bedste bud at du starter forfra med din WordPress hjemmeside, eller hyre en til at hjælpe dig med at få den fixet. :-)

     Svar
 5. Hej webdesigner!
  Jeg håber, at du kan hjælpe mig. Jeg havde en wordpresskonto med en hjemmeside, som kørte fint. Men nu kan jeg ikke gå ind på siden, når jeg forsøger, står der: “Det ser ud til, at din PHP-installation mangler MySQL-udvidelsen, som kræves af WordPress.”. Jeg kan ikke komme til at skrive til support hos WordPress, da den ikke kan genkende mit login. Jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg har tjekket, at både min konto hos hostmaster og Simply er aktive.

  Svar
  • Hej Kat. Hvis du ikke har været inde at installerer noget i WordPress eller lavet andre ændringer, ligger fejlen højst sandsyning hos Simply. Min anbefaling er derfor du tager fat i deres support.

   Det kan dog også skyldes en automatisk opdatering af et plugin. Du kan evt. prøve at logge ind på dit webhotel via FTP og omdøbe mappen der indholder dine plugins under /wp-content/plugins/

   Omdøb f.eks. mappen til /plugins-deaktiveret/ – herefter vil alle dine plugins ikke længere være aktive. Herved kan du skyde dig ind på hvor problemet ligger. Du kan i øvrigt også omdøbe de enkelte plugin mapper og herved deaktivere det pågældende plugin :-)

   Svar

Skriv en kommentar