Hvordan geninstallerer jeg WordPress?

Det hænder at du har brug for at geninstallere WordPress. Dette kan f.eks. være aktuelt hvis du har glemt det brugernavn og den email adresse du tastede ind under installationen af WordPress.

Hvordan geninstallere jeg WordPress?

Det er ganske let at geninstallere WordPress, da du bare kan lave en ny 1-klik-installation oven i den gamle. I denne guide går jeg ud fra du har webhotel hos Simply, men guiden kan bruges hos de fleste webhoteller.

Bemærk at ved geninstallation slettes alt i WordPress, herunder dine sider, indlæg, indstillinger etc.

1) Det første du skal gøre er at logge ind på kontrolpanelet hos Simply. Vælg nu dit domænenavn i dropdown menuen og klik herefter på “1-Click installation” i menuen i venstre side.

2) I den side der kommer frem vælger du så WordPress der findes nederst til højre.

3) Udfyld nu felterne på ny som forklaret i  lav en hjemmeside guiden. Bemærk at der er forskel på store og små bogstaver når du udfylder felterne brugernavn og password. Undgå at bruge æøå i brugernavn og password, da du risikere ikke at kunne logge ind.

Geninstallation af WordPress

Som der står under “Slet data” behøver du ikke sætte et flueben i “Slet eksisterende data på adressen”.

Hvordan afinstallere jeg WordPress helt?

WordPress kan afinstalleres som alle andre systemer på en hjemmeside. Dette kan gøres ved at logge ind på PhpMyAdmin (via kontrolpanelet) og slette evt. databaser. Selve filerne på webhotellet kan slettes ved at logge ind på webhotellet med et FTP program.

Skriv en kommentar