Lær at lave hjemmesider nemt & hurtigt

Vil du lære at lave din egen hjemmeside er du kommet til det rette sted – Lær at lave din egen hjemmeside. Her på siden bliver guidet hele vejen og resultatet er en professionel hjemmeside med et flot design.

Lær at lave hjemmesider nemt og hurtigt

Det er i dag ganske let at lære at lave hjemmesider. Du behøver nemlig ikke længere at bruge tid på at sætte dig ind i HTML, Java Script, PHP eller Mysql. Faktisk er det i dag de færreste hjemmesider der bliver kodet fra bunden.

Dette hænger sammen med at der er i dag er udviklet nogle rigtig gode systemer, der gør det hele for dig. Resultatet er langt bedre hjemmesider, da tusindvis af prøgrammører løbenden udvikler på systemerne og derfor altid vil kunne nå mere end dig selv. Dette også uanset hvor dygtig du end måtte være.

Resultatet af dette er at webbureauerne i dag også bruger systemer med som WordPress og Joomla til bygge hjemmesider til deres kunder.

Her på siden kan du lære hvordan du nemt laver en ny hjemmeside med WordPress. I artiklen lav en blog finder du to videoer der guider dig gennem hele processen. Du lærer altså hvordan du køber et domænenavn og plads på et webhotel, aktivere dit domænenavn, installerer WordPress og bruger kontrolpanelet i WordPress.

Hvor meget skal jeg lære for at kunne lave en professionel hjemmeside?

Der er dog rigtig mange andre elementer i at lave en god hjemmeside, så du har stadig masser at lære. Hvordan hjemmesiden opbygges brugervenligt, hvordan teksterne er opbygget, valg af design, optimering til søgemaskinerne, markedsføring, brug af video og billeder, nyhedsbreve, håndtering af domænenavne etc. Alt dette og meget mere kan du dog finde svar på via søgefunktionen og faq’en her på siden.

Vær varsom når du laver din første hjemmeside

På findes der masser af firmaer der tilbyder at du kan nemt kan lave deres hjemmeside hos dem. Mange tilbyder endda at du kan få en gratis hjemmeside. Ofte er disse services dog meget begrænsede i deres funktionalitet og samtidig mister du vigtig kontrol over dit domæne og webhotel.

Samtidig vil jeg ikke anbefale dig at give dig i kast med at lære HTML, CSS og PHP medmindre du virkelig brænder for det. At opbygge en hjemmeside og et godt administrationssystem der er yderst tidskrævende, og langt de fleste går død i det efter et stykke tid.

Om ikke andet vil en løsning som WordPress i første omgang, være en rigtig god måde at lære mere om hjemmesider og opbygningen af disse. I øvrigt er WordPress gratis hvilket betyder du kun skal betale for domænenavn og webhotel. Dette vil du også skulle betaler for, hvis du selv koder din hjemmeside.

Lær at lave hjemmesider nemt og hurtigt med ebogen: Sådan laver du din egen hjemmeside

Jeg kan anbefale dig at skrive dig op til nyhedsbrevet her på siden. Herved får du nemlig den gratis eBog: Sådan laver du din egen hjemmeside. Som nybegynder får du med denne bog en a-z guide til at lave den bedst mulige hjemmeside.

Følger du alle de råd jeg giver dig eBogen, står du rigtig stærkt og vil hurtigt lære hvordan du gør tingene bedst muligt.

Skriv en kommentar