Beaver Builder – Den bedste page builder til WordPress?

Beaver Builder - Bedste page-builder til WordPressEn af de mest populære page-builders hedder Beaver Builder. I denne artikel kan du læse en anmeldelse af dette WordPress plugin og lære hvordan du laver flotte layouts på dine sider og indlæg.

Vi er alle efterhånden ganske trætte af de begrænsede muligheder for at lave layouts i teksteditoren i WordPress. Vil du f.eks. sætte dit indhold op i to kolonner eller rækker skal du til at rode med tabeller og disse vil ofte ikke skalere korrekt på de mobile enheder. Samtidig er tabeller ikke intuitive og derfor bruges de meget sjældent i WordPress.

I øjeblikket er der derfor stor fokus på Page Builders. Et god page builder giver dig nemlig mulighed for at lave gode layouts med drag and drop. Dette gøres direkte i teksteditoren i WordPress admin, hvilket gør det til en yderst brugervenlig løsning.

Pas på temaer med indbyggede page builders

Der er stor forskel på kvaliteten når det kommer til temaer med indbyggede page builders. Ofte vil du løbe ind i massevis af problemer, hvis du ønsker at skifte til et andet tema. Dette skyldes at temaer med indbyggede page builders efterlader massevis af shortcodes i dine tekster og ofte også CSS styling. Der er endda eksempler på at page builders direkte skaber problemer med core funktioner i WordPress!

Dette betyder at du står foran et meget stort oprydningsarbejde, hvis du senere ønsker at skifte til et andet tema. Min anbefaling er derfor at du holder dig helt væk fra temaer der bruger deres egen page builder og i stedet bruger et plugin som Beaver Builder. Herved er du sikker på at layouts i dine side og indlæg virker, uanset hvilket tema du skifter til.

Beaver Builder kort og kontant

Beaver Builder er et page builder drag and drop plugin med masser af features. Pluginet er designet til at gøre opsætning af dit indhold så let som muligt.

 • Du kan bygge dine egne sider og indlæg ved at trække og slippe elementer direkte på et canvas.
 • Du skal ikke kode manuelt og kendskab til HTML eller CSS er derfor ikke nødvendig.
 • Beaver builder virker med dit nuværende WordPress tema. Du kan også bruge deres eget framework og designe din side helt fra bunden. Jeg vil dog stadig anbefale at du Genesis Frameworket til din WordPress hjemmeside.
 • Du kan redigere dine sider og indlæg i front-end. Dette betyder at du kan se resultaterne af dit arbejde med det samme.

Beaver Builder vil altså både være en kærkommen hjælp til udviklere og dig som ønsker selv at lave opsætningen på din hjemmeside. Plugin’et gør det hurtigere og nemmere at få opsætningen af dit indhold til at se godt ud.

Kan Beaver Builder anbefales til den almindelige bruger?

Ja, absolut. Ønsker du selv at lave nogle indlæg og sider der ser godt ud, er Beaver Builder en rigtig god løsning. Det som gør plugin’et så anvendeligt er brugervenligheden. Det går som en leg at lave nyt indhold med en flot opsætning og der skal faktisk ikke bruges tid på at lære plugin’et at kende.

Beaver Builder - Træk kolonner

I og med du kan arbejde direkte på din front-end, føles det mest af alt som du er i gang med at lave et Word dokument. Du trækker blot de elementer ind du ønsker, flytter rundt på dem som du ønsker, indsætter tekst og billeder og klikker på gem.

Der findes massevis at page-builder plugins til WordPress, men vær varsom. Rigtig mange af dem vil med tiden gøre din WordPress opsætning til en gang rod.  Beaver Builder er det eneste site-builder plugin jeg har fundet, der lever op til alle mine krav.

Bemærk at jeg stadig ikke anbefaler at du bruger de komplette site-builder løsninger som mange webhoteller tilbyder. Her vil du nemlig være låst til deres system, have begrænsede muligheder for tilpasse din hjemmeside og at tilføje nye moduler kan koste dig rigtig mange penge.

Med WordPress og plugin’et BeaverBuilder har du fleksibiliteten og samtidig adgang til alle de fordele WordPress giver.

Beaver Builder
 • Brugervenlighed
 • Features
 • Support
4.7

Resume

Ønsker du øget fleksibilitet når det kommer til opsætningen af dine sider og indlæg i WordPress, er Beaver Builder den bedste løsning.

Du får en drag and drop tilføjelse til tekst-editoren der gør det let og hurtigt at lave flotte opsætninger og beholder dine nuværende muligheder. Samtidig er du sikker på at der ikke opstår nogen konflikter med WordPress. Beaver Builder virker også med din nuværende opsætning og sikre at din hjemmeside fortsat er responsive.

Alt i alt er Beaver Builder den bedste page-builder løsning på markedet.

2 kommentarer til “Beaver Builder – Den bedste page builder til WordPress?”

 1. Hej Anders.
  Jeg fotograferer og ønsker at lave en hjemmeside, hvor forsiden/temaet består af fotos med tekst som f.eks “landskab”, “gadeliv” eller lignende. Et tryk på billedet/teksten skal så åbne til samlingen af relevante fotos.
  Kan jeg bruge Beaver Builder til en sådan øvelse? Jeg ønsker at lave hjemmesiden selv og jeg bruger WordPress.
  Jeg er spændt på at høre fra dig.
  Hilsen
  Jørn

  Svar

Skriv en kommentar