Hvad er formålet med webdesigner.dk?

Formålet med webdesigner.dk er at hjælpe dig, således at du kan få lavet din egen hjemmeside på den bedst mulige måde. Med videoer og artikler kan du som begynder, lære alt om at lave og markedsføre din egen hjemmeside eller blog. Også dig der aldrig før har arbejdet med hjemmesidedesign.

Når det kommer til at bygge og markedsføre hjemmesider, har jeg gennem årerne lavet masser af fejl. Mit mål er at du gennem webdesigner.dk kan undgå at begå de samme fejl, og derved hurtigere få succes med din hjemmeside eller blog.

Tak for alle jeres kommentarer og spørgsmål :-)

“Jeg vil lige sige 1000 tak for råd og vejledning.
Du gør virkelig en forskel med din side og indsats “- Henri

“Endnu engang tak fordi du deler ud af din store viden om wordpress,
vender altid tilbage til din hjemmeside!” – Pernille

“Kanion hjemmeside. Meget brugbar information for
en nybegynder som mig :-D” – Jakob

“Tak for at give os alle denne fine hjælp til at komme i gang :-D” – Kim

Tip: Vil du gerne lave din egen hjemmeside, men er ikke kommet i gang? – så skriv dig op til nyhedsbrevet. Så får du både gode råd samt min GRATIS eBog: “Sådan laver du din egen hjemmeside”

Affiliate links og anbefalinger af produkter

Som du nok har lagt mærke til finder du her på webdesigner.dk diverse affiliate links og andre reklamer. Du kan dog være sikker på at såfremt at jeg linker til noget fra webdesigner.dk er kvaliteten af produktet ifølge min skarpeste overbevisning i orden. Alle virksomheder og produkter bliver undersøgt til bunds før de får plads i teksterne på webdesigner.dk

Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL

Uanset hvad du foretager dig på internettet afspejler det hvem du er. Jeg bestræber mig derfor på at være så oprigtig som mulig og ligger derfor ikke skjul på at jeg også har en økonomisk interesse i arbejdet med webdesigner.dk.

Hvem er bag webdesigner.dk?

profile

Jeg har været i internetbranchen i over 10 år og har i en del af de år levet udelukkede af affiliate indtægter fra online projekter. Jeg har også arbejdet som freelance webdesigner, men det jeg satser på nu, er at få skabt en indkomst der er så passiv som muligt.

Webdesigner.dk er et momsregistret firma, har CVR-nr.: 26570875, er beliggende Århus og bliver bestyret af undertegnet Anders Christensen.

Man bliver aldrig færdig med at lære. Webdesigner.dk først og fremmest er lavet for at forklare dig hvordan du kommer i gang med din egen hjemmeside, men jeg skriver også alle disse artikler for at jeg selv kan lære mere.

Er du klar til at komme i gang? Så hop ind under Lav en hjemmeside og følg guiden. Så kommer du med sikkerhed godt fra start.

63 kommentarer til “Hvad er formålet med webdesigner.dk?”

 1. Hej Webdesigner.
  Jeg har downloaded den gratis manual, OG jeg har købt den fulde version.
  Derfor afmeldte jeg dit nyhedsbrev, hvilket var en fejl, indser jeg nu.
  Kunne jeg mon komme på jeres mailingliste igen, så ville det være fint?
  Mvh Lars Christensen – Egemark

  Svar
  • Hej Lars. Jeg kan blot tilmelde dig igen, hvilket nu er gjort. Har du ellers nogle spørgssmål siger du bare til :-)

   Svar

Skriv en kommentar